Hirdetés
. Hirdetés

Az egeket ostromolja a Google egyik legkirályabb mobil appja

|

A Google Fotók elérte az egymilliárdos aktív felhasználói számot.

Hirdetés

Hirdetés

A Google még 2002-ben adta ki első fényképkezelő megoldását, a Picasát, amely azóta csendben elhalálozott, viszont utóda, a Google Fotók olyan sikeres, hogy ma már egymilliárd aktív felhasználóval büszkélkedhet, és a legtöbben közülük a Google ingyenes tárterületét is igénybe veszik.

A Google Fotók a Google+ részeként kezdte pályafutását, abban az időben, amikor a cég minden szolgáltatását közösségi hálózatába igyekezett begyömöszölni. A Fotók kedvéért kivégezte a Picasát, és ez remek döntésnek bizonyult.

A fotószolgáltatás néhány év múlva kitört a Google+ karámjából, és hihetetlen gyorsan növelte felhasználói táborát. 2017-re a Play Áruház egyik legnépszerűbb appjaként elérte az egymilliárdos letöltési számot, ez azonban akkor még nem jelentett ténylegesen egymilliárd aktív felhasználót.

A Google Fotók továbbra is ingyenes, tömörített fényképtárolást biztosít bárkinek, és a Pixel mobilok többsége az eredeti minőségben történő fotómentési szolgáltatást is élvezhetik. Az app az Android világán kívül is népszerű: imádják és használják az iPhone-osok is, mert tényleg nagyon jó.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.