Hirdetés
. Hirdetés

Csodákat ígér az új Wi-Fi

|

Nő a sebesség, a megbízhatóság és a hatótáv.

Hirdetés

Hirdetés

A Wi-Fi Alliance bejelentette, hogy a gyártók immár hozzáférhetnek a Wi-Fi CERTIFIED 6 hitelesítési programhoz, amelynek segítségével a fogyasztók számára a legfrissebb és legteljesebb Wi-Fi élményt biztosíthatják.

A tavaly októberben nyilvánosságra hozott Wi-Fi 6 (más néven 802.11ax)  szabvány hivatalos indítása 37 százalékkal nagyobb sebességet ígér, mint a korábbi Wi-Fi generáció (802.11ac). Nő a sávszélesség, javul a teljesítmény, csökken a látencia, és nagyobb adatáviteli sebességek lesznek elérhetők.

A Wi-Fi CERTIFIED 6 a Wi-Fi biztonság új szintjét, a WPA3-t, és a célzott ébresztési időt  (TWT) is támogatja, ami lényegesen megnöveli a Wi-Fi eszközök akkumulátoros működési idejét.

Az első Wi-Fi CERTIFIED 6 termékek között olyanokat találunk, mint a Broadcom BCM4375, BCM43698 és BCM43684 lapkakészletek, illetve az Intel Wi-Fi 6 (Gig+) AX200.

Az első Wi-Fi CERTIFIED 6 okostelefon a nemrég bejelentett Samsung Galaxy Note10, és az Apple iPhone 11 szintén támogatja a Wi-Fi 6 technológiát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.