Hirdetés
. Hirdetés

Csökkenti a teljesítményt a Windows 10 legújabb frissítése

|

A javítás megjelenéséig a legjobb megoldás a problémára a kumulatív frissítés eltávolítása.

Hirdetés

Hirdetés

Elismerte a Microsoft, hogy a Windows 10 operációs rendszer 1809-es változatához (October 2018 Update) kiadott KB4482887 jelű kumulatív frissítés okozza nagy valószínűséggel, hogy a játékok futtatása során csökken a számítógépek teljesítménye. A szoftvergyártó óriás már dolgozik a hiba kijavításán, amely egy soron következő folt feladata lesz.

Az internetes fórumokon korábban több felhasználó számolt be arról, hogy a KB4482887 telepítését követően bizonyos játékok futtatásakor a grafikai teljesítmény és az egérműveletek végrehajtásának sebessége észerevehetően csökkent. Az érintett játékok teljes listája nem ismert, de ha valaki ilyen jellegű teljesítménycsökkenést észlel, akkor minden bizonnyal ezért a kumulatív frissítés a felelős. A javítás megjelenéséig a legjobb megoldás a problémára a javítófolt eltávolítása.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.