Hirdetés
. Hirdetés

Csúcsmobilok érkeznek szeptemberben

|

Ekkor dobja piacra az Apple az új iPhone-okat, a Samsung az összehajtható Galaxy Foldot, és valószínűleg a Huawei is a maga összehajtható megoldását, a Mate X-et.

Hirdetés

Hirdetés

A tavaszi fiaskó után a Samsumg szeptemberre tette át a Galaxy Fold forgalmazásának megkezdését, és ekkor érkezik az Apple 2019-es új iPhone-generációja is. És még egy fontos versenyző érkezése várható ősz elején: a Huawei Mate X-é.

A összehajtható mobil nemrég a Huawei-vezér Richard Yu kezében tűnt fel egy repülőtéren, és bár Yu nem árult el részletet a forgalmazásról, a hírek szerint a kínai gyártó szintén szeptemberben akar piacra lépni vele, ugyanakkor, amikor a Samsung a maga hasonló újdonságával.

A Samsung esetében a kijelzővel kapcsolatos műszaki problémái hátráltatták a megjelenést, a Huawei viszont állítólag óvatosságból várt ki, és alapos tesztelésnek akarta alávetni a márciusi MWC-n bemutatott mobilt.

Yu villantása azonban azt sejteti, hogy most már tényleg közel a forgalmazás megkezdése. Ugyanakkor még mindig vannak kérdőjelek: nem tudni például, milyen lesz az operációs rendszer. A Huawei szerint a Mate X jogosan használhatja az Androidot, mivel a tilalom előtt jelentették be, ám a cég lincensze augusztus 19-én lejár, úgyhogy a helyzet mégsem annyira egyértelmű.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.