Hirdetés
. Hirdetés

Csütörtök éjjel érkezik az iPhone 4 Budapestre

|

A T-Mobile a mai napon bejelentette, hogy szeptember 24-étől Magyarországon is megkezdi az iPhone 4 forgalmazását. Az iPhone 4 elsőként 24-én 0 órától Budapesten az Aréna Plázában, az I. emeleti T-Pontban vásárolható meg.

Hirdetés

"Nagyon örülünk, hogy a világszerte nagy népszerűségnek örvendő iPhone 3G és 3GS után ügyfeleink a megújult, minden eddiginél vonzóbb iPhone 4-et is megvásárolhatják a T-Mobile-nál. Az iPhone meghatározó szerepet játszott a mobilinternet elterjedésében, olyan élményt kínálva a mobilos böngészés terén, aminek köszönhetően az általánossá vált előfizetőink körében. Azt reméljük, hogy az iPhone 4 hazai bevezetésével további lehetőségek nyílnak meg ügyfeleink előtt" - hangsúlyozta Keszég Attila, a Magyar Telekom értékesítési és szolgáltatási vezérigazgató-helyettese.

Az iPhone 4 szolgáltatásai között szerepel a FaceTime videotelefonálás, és a készülékbe az Apple Retina display elnevezésű, mobiltelefonba valaha is beépített legnagyobb felbontású kijelző került. Az új kijelzőnek köszönhetően a szövegek, fotók és videók rendkívüli élességgel jelennek meg. Az iPhone 4 a fotózáshoz 5 megapixeles kamerát és LED-vakut vonultat fel, és HD minőségben képes videofelvételt készíteni. Újdonság emellett az Apple A4-es processzora, a 3 tengelyes giroszkóp és a 40 százalékkal hosszabb beszédidő. Mindez egy vadonatúj, üvegből és rozsdamentes acélból készült házban, újratervezett formában, aminek eredményeként az iPhone 4 a világ legvékonyabb okostelefonja.

Az iPhone 4 az iOS 4-gyel kerül forgalomba, ez a korábbihoz képest több mint 100 új funkciót kínál. A forradalmi újdonságokat felvonultató App Store-ban több mint 250 ezer alkalmazás érhető el, beleértve az új iMovie-t is, amit kimondottan az iPhone 4-re fejlesztettek ki.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.