Hirdetés
. Hirdetés

CW Akadémia: BI insight - üzleti intelligencia tanfolyam

|

Az Ön számára egyedi kiemelkedési lehetőséget kínálunk szakmájában: a tanfolyam vizsgával és tanúsítvánnyal zárul és a sikeres vizsgát tevők szakmai névjegyzékbe

Hirdetés

BI insight – üzleti intelligencia tanfolyam

Hirdetés

Mi a CW Akadémián nem csak elmondjuk, hanem rendszerezzük és érthetően, használhatóan adjuk át a tudnivalókat - úgy, hogy Önben tiszta kép lesz a hallottakkal kapcsolatban és mindezeken túl képes azonnal alkalmazni mindennapi munkájában.

Indul a CW Akadémia új képzése – BI insight – üzleti intelligencia tanfolyam

1 napos interaktív szakmai szeminárium elméleti és gyakorlati oktatással, élő bemutatókkal

Kedvezménnyel, határidőn belül CSAK HUF 9.900,- + ÁFA! (Részletek alább!)

Egy vállalat vagy szervezet sikere az általa előállított termékek és/vagy szolgáltatások minőségén, az ügyfélkapcsolatokon, az ügyfelekkel történő kommunikáción, illetve az üzleti folyamatok működési hatékonyságán múlik. A CW Akadémia ezekhez a szervezeti tevékenységekhez kínál oktatásokat, képzéseket, a DWP Portállal együttműködésben, a Papírmentes Koalíció szakmai támogatása mellett.

BI insight – üzleti intelligencia tanfolyam
BI insight – üzleti intelligencia tanfolyam

Ha Ön tényleg tanulni szeretne, akkor egy jól megszerkesztett tanfolyam vagy egy jó oktatóanyag hihetetlen időt és energiát takarít meg az Ön számára!

Mi a CW Akadémián nem csak elmondjuk, hanem rendszerezzük és érthetően, használhatóan adjuk át a tudnivalókat - úgy, hogy Önben tiszta kép lesz a hallottakkal kapcsolatban és mindezeken túl képes azonnal alkalmazni mindennapi munkájában.

Olyan oktatókat és partnereket választunk, akik nem csak saját területüknek elismert szakemberei, hanem színesen, érdekesen, az Ön nyelvén beszélnek: képesek érthető, FELHASZNÁLÓI NYELVEN átadni a tudnivalókat.

Az Ön számára egyedi kiemelkedési lehetőséget kínálunk szakmájában: a tanfolyam vizsgával és tanúsítvánnyal zárul és a sikeres vizsgát tevők szakmai névjegyzékbe kerülnek. Megkülönböztetési lehetőséget adunk cége piaci sikereihez: a küldő cég 2014. őszétől logót kap a megszerzett szervezeti tudásról.

Jelentkezési lap - BI insight – üzleti intelligencia tanfolyam >>>

BI insight – üzleti intelligencia tanfolyam

- a vállalati menedzsment azon tagjainak, akik üzleti intelligencia rendszer bevezetésén gondolkodnak,
- azon vezetőknek, akik megérzéseiket tényeken alapuló valós idejű elemzésekkel szeretnék támogatni,
- azoknak, akik nem elégedettek a vállalati kontrolling sebességével, időszerűségével vagy elemzési képességeivel,
- azoknak, akik adatok elemzése révén szeretnének további értéket előteremteni a meglévő rendszereikből,
- IT vezetőknek, akik aktívan részt vesznek a vállalati folyamatok kialakításában/változtatásában, vagy tudásukat bővítenék a BI területén,
- azon szervezetek vezetőinek, amik különböző auditok előtt állnak és szeretnének egy olyan rendszert, amely a szükséges a datokat képes biztosítan.

A tanfolyam célja az Üzleti intelligencia alapismeretek gyakorlatba átültetése, az Üzleti intelligencia fogalomrendszerének alapos áttekintése, tisztázása és annak bemutatása, hogy egy kisebb szervezet számára milyen azonnal használható megoldások állnak rendelkezésre ehhez kapcsolódóan. Bemutatjuk az Üzleti intelligencia és üzlet kapcsolatát, jogi, technikai és gyakorlati megvalósítási hátterét, illetve a bevezetési tapasztalatokat.

Amit tanfolyamunkon kap

- naprakész, rendszerezett tudást, teljes gyakorlati áttekintést az iratkezelés jelentőségéről, (költség-haszon elemzés)
- kedvezmény a jelentkezési díjból
- kiemelkedési lehetőséget Önnek: látogatási igazolás, illetve sikeres vizsga esetén tanúsítvány
- vizsgalehetőség (sikeres vizsga esetén szakmai névjegyzékbe kerülés és tanúsítvány)
- szakmai névjegyzékbe kerülés, amellyel előnyhoz juthat a hasonló szakemberekkel szemben
- a legnagyobb szakmai közösséget, akikkel szállító-függetlenül megbeszélheti szakmai kérdéseit, kérheti tapasztalataikat
- cége szabadon használható logót kap a megszerzett tudásról (kompetenciáról), amellyel kedvezően befolyásolhatja ügyfeleit, partnereit, deklarálva, hogy Ön törődik a szervezeti renddel, folyamataival
- jegyzetek elektronikus formában (egy éven keresztül megkapja a legfrissebb jegyzeteket)
- Üzleti folyamat és adminisztráció Magazin előfizetés HUF 4.900,- értékben, elektronikusan, egy esztendőn keresztül
- kedvezmény az Akadémia további tanfolyamairól (kérje tájékoztatónkat: 06/30/600 31 26)
- 2014. december 31-ig: Zöld Iroda Audit >>> a küldő szervezet számára.

Jelentkezzen MOST kedvezménnyel és Audittal! Jelentkezési lap - BI insight – üzleti intelligencia tanfolyam >>>

A képzés tervezett tartalma

Az üzleti intelligenciáról sok vállalati vezető hallott már, olvasott róla. Lehet, hogy a szervezetben van olyan szakember, kontroller, gazda sági vezető, marketinges aki a gyakorlatban is dolgozott már valamilyen eszközzel.

Tudják, hogy a BI egy fontos téma és mérvadó cégek és szakemberek foglakoznak vele. Tudják, érzik, hogy az ő szervezetük is vallhatna intelligensebbé, elemezhetné és reagálhatna gyorsabban a változásokra. Szeretnének többet tudni az üzleti intelligenciáról, de nem a szoftvergyártók marketing anyagaira kíváncsiak, hanem egy összefoglaló tudásra mind a gyakorlati, mind az elméleti és kiemelten a vezetői szempontokból.

Az oktatás végére a résztvevők:

- Tisztában lesznek a BI fogalmaival
- Konkrét megoldásokat látnak a BI üzletet támogató hasznosításaira
- Átlátják a szükséges informatikai rendszerek legalapvetőbb tulajdonságait és fogalmait
- Rálátást kapnak az üzleti intelligencia piac kínálatára
- Látnak éles piacvezető rendszereket (nagy gyártók és cél specifikus eszközök egyaránt)
- Megismerik a hatékony üzleti intelligencia rendszerek bevezetésének kulcsait

Tegye fel kérdéseit szakértőinknek!

Vizsga (választható)

A jelentkezők részletes tematikát és folyamatos tájékoztatást kapnak!

Időpont: 2014. október 31., péntek

Helyszín: IBM Magyarország Kft., 1117 Budapest, Neumann János utca 1, (INFOPARK, IBM épület).

Ellenérték: HUF 39.000,- + ÁFA – A jelentkezési lapon kérjük feltüntetni az Ön által választott kedvezményt – köszönjük!

Az Ön kedvezményei: (A jelentkezési / regisztrációs lapon kérjük feltüntetni a kedvezmény jogcímét (regisztráció vagy korai jelentkező stb.) és mértékét – köszönjük!)

Korai jelentkezői kedvezmények

Kedvezményes jelentkezés 2014. szeptember 26-ig: HUF 9.900,- + ÁFA (+ HUF 5.000,- + ÁFA kedvezményes vizsgadíj) a fizetendő ellenérték (HUF 39.000,- + ÁFA + 10.000,- ÁFA vizsgadíj helyett)

Kedvezményes jelentkezés 2014. október 3-ig: HUF 14.900,- + ÁFA (+ HUF 5.000,- + ÁFA kedvezményes vizsgadíj) a fizetendő ellenérték (HUF 39.000,- + ÁFA + 10.000,- ÁFA vizsgadíj helyett)

A jelentkezési lapon kérjük feltüntetni a "korai jelentkezőt" – köszönjük!

Jelentkezzen MOST kedvezménnyel és Audittal! Jelentkezési lap - BI insight – üzleti intelligencia tanfolyam >>>

Ebéd ellenérték: HUF 2.000,- + ÁFA - ebéd igénylése esetén az étkezés költségét a számlán külön sorban, közvetített szolgáltatásként számlázzuk a tanfolyam díján felül.

A kiscsoportos oktatás miatt a helyek száma korlátozott, jelentkezések elfogadása a beékezések sorrendjében. Amennyiben Önt nem érdekli a képzés, kérjük küldje el munkatársát vagy hívja fel érintett, érdeklődő partnere figyelmét!

A tanfolyamok résztvevőinek elégedettsége miatt lehetségesek változtatások, amelyekről az érdeklődőket, jelentkezőket tájékoztatjuk.

Elérhetőségek
CW Akadémia
Fodor Zoltán
szakmai felelős
Telefon: 06/30/600 31 26
CW Akadémia mail

Hardverek, szoftverek, tesztek, érdekességek és színes hírek az IT világából ide kattintva!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.