Hirdetés
. Hirdetés

CW Akadémia: informatikai termékfejlesztő tanfolyam

|

A modern vállalati versenyképesség kulcsa az innováció, a sikeres innovációhoz pedig tudni kell kitalálni, mit akar a vevő, aztán tudni kell a megfelelő terméket jó minőségben kifejleszteni. A kis- és középvállalkozásoknál ugyanakkor nagyon gyakran hiányzik a versenyképes termékek előállításával és kommercializációjával kapcsolatos tudás.

Hirdetés

Pénzben mérhető versenyelőny: itt Az innováció titkai: informatikai termékfejlesztő tanfolyam

Hirdetés


Az üzleti környezet napjainkat jellemző gyors változásai jelentős kockázatot jelentenek. Azok a szervezetek, ahol tudatosan foglalkoznak a jövővel, a jövő termékeivel, szolgáltatásaival csökkentik ezt a kockázatot és kimutatottan sikeresebbek, mint amelyek csak elszenvedik a változásokat.

A modern vállalati versenyképesség kulcsa az innováció, a sikeres innovációhoz pedig tudni kell kitalálni, mit akar a vevő, aztán tudni kell a megfelelő terméket jó minőségben kifejleszteni. Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál nagyon gyakran hiányzik a versenyképes termékek előállításával és kommercializációjával kapcsolatos termékfejlesztéshez szükséges tudás.

Egy hatékony vállalkozás erőforrásainak minél nagyobb részét igyekszik fő tevékenységeire fordítani, azaz arra, hogy minél kelendőbb terméket fejlesszen, minél jobb minőségben gyártson, minél jobban szolgáltasson.

Magyarországon először indítjuk termékfejlesztés tanfolyamunkat, kimondottan szoftverfejlesztő, forgalmazó cégek számára.

Informatikai termékfejlesztő tanfolyam
Informatikai termékfejlesztő tanfolyamInformatikai termékfejlesztés tanfolyam

Az IBM Magyarország Kft., és a Canon Hungária Kft., támogatásával, a Papírmentes Koalíció szakmai támogatásával. Együttműködésben a DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portállal.

Emelkedjen ki - vizsgával és szakmai névjegyzékbe kerüléssel!

Időpont: 2014. szeptember 24., szerda

Hely: IBM Magyarország Kft., 1117 Budapest, Neumann János utca 1, (INFOPARK, IBM épület)

A helyek száma a terem kapacitása miatt limitált, jelentkezések elfogadása a beérkezés sorrendjében!

FOGLALJA LE HELYÉT: ha adminisztráció elhúzódik, kérjük, hogy JELEZZE fenntartjuk helyét - a papírmunka legyen csak később! (A jelentkezők visszaigazolást kapnak 48 órán belül.)

JELENTKEZZEN MOST! Informatikai termékfejlesztés szakértő tanfolyam tematika és jelentkezési lap >>>

Ellenérték: HUF 39.000,- + ÁFA (+ HUF 10.000,- + ÁFA vizsgadíj)

Az Ön kedvezményei:

1. Ingyenes előregisztráció, kedvezményes jegy

Regisztráljon ingyenesen és kötelezettség nélkül, hogy fenntartsuk a helyét! (Önnek kevesebbe kerül, mert jobban, pontosabban tudunk tervezni.) Ha most regisztrál (2014. július 28-ig), igényének bármikori érvényesítése esetén is csak HUF 19.900,- + ÁFA a fizetendő ellenérték (+ 5.000,- vizsgadíj - HUF 39.000,- + ÁFA + 10.000,- vizsgadíj helyett). Amennyiben Önt nem érdekli, kérjük küldje el munkatársát vagy hívja fel érintett, érdeklődő partnere figyelmét!

Informatikai termékfejlesztés szakértő tanfolyam  - Regisztrációs lap >>>

2. Korai jelentkező

Kedvezményes jelentkezés 2014. július 15-ig: HUF 9.900,- + ÁFA a fizetendő ellenérték ((+ 5.000,- vizsgadíj - HUF 39.000,- + ÁFA + 10.000,- vizsgadíj helyett)

Informatikai termékfejlesztés szakértő tanfolyam  - Jelentkezési lap >>>

3. Üzleti innovációs Audit (Innovatív Vállalkozás 2014 Minősítés) és a Magyar Innovációs Indexbe kerülés

Az INNDEX egy különleges elemzés ("Üzleti innovációs Audit") alapján méri és mutatja, hogy az adott cégek innovációi, fejlesztései hogyan változnak egy bázis értékhez és időponthoz viszonyítva és ez, ezek milyen hatást gyakorolnak üzleti értékükre.

A szervezet az eredményt azonnal felhasználhatja értékesítésének növelésére, versenyképességének erősítésére, partnerkapcsolatainak javítására. (Oklevéllel és kommunikációban használható logóval.)

Valamennyi jelentkező számára (a tanfolyami díjon felül): HUF 14.900,- + ÁFA a fizetendő ellenérték (HUF 39.000,- + ÁFA helyett).

Tanfolyam ebéd ellenérték: HUF 2.000,- + ÁFA - ebéd igénylése esetén az étkezés költségét a számlán külön sorban, közvetített szolgáltatásként számlázzuk.

JELENTKEZZEN MOST! Informatikai termékfejlesztés szakértő tanfolyam >>>

Kapcsolat, kérdés, visszajelzés:
Fodor Zoltán
szakmai felelős
fodor.zoltan.skype
30/600 31 26
DWP Akadémia mail >>>

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.