Hirdetés
. Hirdetés

CW Akadémia: Sikeres Szkennelés a gyakorlatban tanfolyam

|

A szervezeti, üzleti dokumentumok értékét az általuk hordozott információ (számla összeg, szerződések adatai...) jelenti, ezért digitalizálásuk speciális követelményeket támaszt a szkennerekkel, illetve a szkennelési folyamattal szemben.

Hirdetés

Szkennelés (digitalizálás) a gyakorlatban tanfolyam – a közigazgatás számára is

Hirdetés

Emelkedjen ki szakmájában: a tanfolyam vizsgával és tanúsítvánnyal zárul és a sikeres vizsgát tevők szakmai névjegyzékbe kerülnek. Már csak néhány hely áll rendelkezésre - jelentkezzen most!

A szervezeti, üzleti dokumentumok értékét az általuk hordozott információ (számla összeg, szerződések adatai...) jelenti, ezért digitalizálásuk speciális követelményeket támaszt a szkennerekkel, illetve a szkennelési folyamattal szemben.

Ezeknek a dokumentumoknak esetében a megfelelő szkennelésen túl lényeges szempont, hogy a digitalizálás általában a szervezetek fontos folyamataihoz kapcsolódnak, ezért az előállított képek hatékony kezelésére (felhasználás, tárolás, visszakeresés, megfelelő folyamathoz rendelés...) is különleges figyelmet kell fordítani.

Szkennelés (digitalizálás) a gyakorlatban tanfolyam

A CW Akadémia képzésének célja, hogy a résztvevők számára betekintést adjon a szkennerek gyorsan fejlődő világába és megismertessen a szkennelés költségeivel, hasznaival, szervezeti helyével, szerepével a folyamatokban, illetve a legjobb gyakorlatokkal.

A Digitalizálás mesterfokon vizsgával és névjegyzékbe kerüléssel zárulhat. (Digitalizálás szakértő névjegyzék a DWP Portállal együttműködésben: Digitalizálás szakértő névjegyzék >>>) - A Papírmentes Koalíció támogatásával.

Időpont: 2014. december 16., kedd

Helyszín: Canon Hungária Kft. Oktatóterme - Graphisoft Park, Záhony utca 7.

Ellenérték: HUF 39.000,- + ÁFA – A jelentkezési lapon kérjük feltüntetni a választott kedvezményt – köszönjük!

Az Ön kedvezményei: (A jelentkezési / regisztrációs lapon kérjük feltüntetni a kedvezmény jogcímét (regisztráció vagy korai jelentkező stb.) és mértékét – köszönjük!)

Közigazgatási kedvezmény:

Közigazgatás számára egységesen és a jelentkezés alatt mindenkor: HUF 9.900,- + ÁFA (+ HUF 5.000,- + ÁFA kedvezményes vizsgadíj)

Korai jelentkezői kedvezmények meghosszabbítva (HUF 39.000,- + ÁFA + 10.000,- ÁFA vizsgadíj helyett).

Kedvezményes jelentkezés 2014. november 21-ig: HUF 14.900,- + ÁFA (+ HUF 5.000,- + ÁFA kedvezményes vizsgadíj) a fizetendő ellenérték

Kedvezményes jelentkezés 2014. november 28-ig: HUF 19.900,- + ÁFA (+ HUF 5.000,- + ÁFA kedvezményes vizsgadíj) a fizetendő ellenérték

Minden további információ, tematika, jelentkezési lap : Szkennelés (digitalizálás) a gyakorlatban tanfolyam – a közigazgatás számára is >>>

CW Akadémia
Fodor Zoltán
szakmai felelős
Telefon: 06/30/600 31 26

Hardverek, szoftverek, tesztek, érdekességek és színes hírek az IT világából ide kattintva!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.