Hirdetés
. Hirdetés

CW Akadémia - Tanfolyami naptár 2014. nyár

|

A CW Akadémia által megvalósított, vizsgával záruló képzések alapja a hazai előírások és gyakorlat, a nemzetközi irányelvek, sztenderdek alkalmazása, célja új módszertanok és gyakorlatok megismertetése és a mindennapi munka gyakorlati támogatása.

Hirdetés

CW Akadémia – Tanfolyami és szakmai rendezvénynaptár 2014. nyár

Hirdetés

Egy vállalat vagy szervezet sikere az általa előállított termékek és/vagy szolgáltatások minőségén, az ügyfélkapcsolatokon, az ügyfelekkel történő kommunikáción, illetve az üzleti folyamatok működési hatékonyságán múlik.

A CW Akadémia által megvalósított, vizsgával záruló képzések alapja a hazai előírások és gyakorlat, a nemzetközi irányelvek, sztenderdek alkalmazása, célja új módszertanok és gyakorlatok megismertetése és a mindennapi munka gyakorlati támogatása. Együttműködésben a DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portállal, szakmai partner: Papírmentes Koalíció.

Amennyiben a közzétett tanfolyamok megtartásának időpontja, jelentkezési határideje, vagy a kedvezményekre vonatkozó információ a publikálástól eltelt idő miatt érvényességét vesztette, kérjük, hogy érdeklődjön telefonon vagy e-mailben, mert lehet, az új meghirdetés lehet, hogy érdekelheti - köszönjük! Fodor Zoltán, 06/30/600 31 26, CW Akadémia mail >>>

CW Akadémia - Tanfolyamok

A CW Akadémia 2014. nyarán, kora őszén a következő tanfolyamokkal és konferenciákkal járulhat hozzá az Ön szervezeti sikereihez (esetleges kedvezmények és jelentkezési lapok a linkek mögött):

2014. július 15. (kedd), Elektronikus számlázás tanfolyam

"Összességében nagyon jók a tapasztalataim a tanfolyammal kapcsolatban. Mivel már rendelkeztem előismeretekkel az elektronikus számlázásról, különösen tetszett, hogy az előadásokon jogi és technológiai vonatkozásban is bemutatták a legfrissebb változásokat. A vizsgatétel pedig izgalmassá és hitelesebbé is tette az oktatást."

2014. augusztus 26. (kedd), Szkennelés (digitalizálás) mesterfokon tanfolyam

Az üzleti dokumentumok értékét az általuk hordozott információ (számla összeg, szerződések adatai...) jelenti, ezért digitalizálásuk speciális követelményeket támaszt a szkennerekkel, illetve a szkennelési folyamattal szemben.

2014. augusztus 27. (szerda), Folyamatszemlélet a gyakorlatban

A képzés célja, hogy a résztvevők számára betekintést nyújtson a folyamatszemléletű működésbe, hogy megismerkedjenek a folyamatszemlélet hasznaival, alkalmazásának lehetőségeivel a szervezetfejlesztésben. A résztvevők valós üzleti helyzetek, esettanulmányok és feladatok segítségével sajátítják el az üzleti folyamatok feltérképezését, ábrázolását és modellezését.

2014. augusztus 28. (csütörtök), Archiválás mesterfokon tanfolyam

A szervezet legnagyobb értékei ma már nem az épületekben, az informatikai és telekommunikációs eszközökben, nem a szoftverekben, hanem a tárolt iratokban, dokumentumokban, adatokban testesülnek meg.

2014. szeptember 3. (szerda), Folyamatszemlélet a gyakorlatban tanfolyam

A képzés célja, hogy a résztvevők számára betekintést nyújtson a folyamatszemléletű működésbe, hogy megismerkedjenek a folyamatszemlélet hasznaival, alkalmazásának lehetőségeivel a szervezetfejlesztésben. A résztvevők valós üzleti helyzetek, esettanulmányok és feladatok segítségével sajátítják el az üzleti folyamatok feltérképezését, ábrázolását és modellezését.

2014. szeptember 4. (csütörtök), Üzleti 3D tanfolyam - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, gyors prototípus gyártás tanfolyam

Megkezdődött a 3D nyomtatás új, a tömegtermelést átalakító korszaka: 3D nyomtatóval akár otthon, a nappalinkban vagy az irodában hozhatunk létre személyre szabott tárgyakat. Az üzleti lehetőségeket is megsokszorozhatja a dinamikusan terjedő és napról-napra fejlődő technológia!

2014. szeptember 16. (kedd), Az elektronikus aláírás a gyakorlatban, hiteles üzleti folyamatok, hitelesség dokumentumkezelésben tanfolyam

A szervezeteken kívüli és a szervezetek közötti elektronikus aláírás felhasználás mellett a belső folyamatok hatékonyságát és hitelességét is növeli az e-aláírás alkalmazása.

2014. szeptember 17. (szerda), Elektronikus számlázás tanfolyam

"Összességében nagyon jók a tapasztalataim a tanfolyammal kapcsolatban. Mivel már rendelkeztem előismeretekkel az elektronikus számlázásról, különösen tetszett, hogy az előadásokon jogi és technológiai vonatkozásban is bemutatták a legfrissebb változásokat. A vizsgatétel pedig izgalmassá és hitelesebbé is tette az oktatást."

2014. szeptember 17. (szerda), Üzleti innováció tanfolyam

Az üzleti innováció a modern versenyképesség kulcsa, a termékek, szolgáltatások, folyamatok létrehozásának, megújításának, a piaci elvárásokhoz történő alkalmazkodás nélkülözhetetlen eszköze. Képzésünk Magyarország egyetlen diplomás üzleti innovációs képzésének, az EDUTUS Főiskolán (korábban Modern Üzleti Tudományok Főiskolája) induló „Üzletfejlesztési (üzleti innovációs) menedzser” akkreditált diplomás képzésének tanfolyami változata.

2014. szeptember 18. (csütörtök), Kkv dokumentumkezelés szakértő tanfolyam

Hogyan csökkentheti legegyszerűbben vállalkozásának működési költségeit? Hogyan növelheti üzleti folyamatainak hatékonyságát? Egyre szigorodnak az ellenőrzések – hogyan akadályozhatja meg, hogy a NAV többmilliós büntetést szabjon ki cégére?

2014. szeptember 18. (csütörtök), Zöld Iroda szakértő tanfolyam (auditori opcióval)

A fenntartható gazdaság és vállalat egy olyan trend, amelyben a vállalatok szociális és környezeti szempontokat integrálnak üzleti működésükbe és ilyen elvek alapján alakítják kapcsolataikat mindazokkal, akiket ténykedésük érint, illetve akik kihatással vannak az üzletmenetre.

2014. szeptember 24. (szerda), Informatikai termékfejlesztés szakértő tanfolyam

A modern vállalati versenyképesség kulcsa az innováció, a sikeres innovációhoz pedig tudni kell kitalálni, mit akar a vevő, aztán tudni kell a megfelelő terméket jó minőségben kifejleszteni. A magyar szervezeteknél ugyanakkor nagyon gyakran hiányzik a versenyképes termékek előállításával és kommercializációjával kapcsolatos tudás.

2014. szeptember 25. (csütörtök), Iratkezelés a gyakorlatban tanfolyam

Mindaddig, amíg jelentősen le nem csökken a szervezeti folyamatokban a papíralapú iratok, dokumentumok használata, szükség van arra, hogy megfelelően menedzseljük ezeket, a növekvő számú elektronikus dokumentummal együtt.

2014. szeptember 30. (kedd), Üzleti folyamatok felhőben konferencia

Mit jelent ma a FELHŐ, a cloud alapú ügyvitel, dokumentumkezelés, vállalatirányítás? Mit kell okvetlen tudnunk erről a technológiáról? Melyek az előnyei és mire kell figyelni, amikor valaki ennek a bevezetését tervezi? Ezen túl milyen biztonsági kérdésekre kell ügyelnie?

2014. október 3. (péntek), Nagyvállalati dokumentumkezelés szakértő tanfolyam (tanácsadó opcióval) - Első modul: DMS Insight - Hatékony dokumentumkezelés és az archiválás alapjai

Napjaink és a belátható jövő üzleti életét az erőforrásokkal való takarékoskodásra, a költségcsökkentésre és az egyre hatékonyabb üzleti és háttér (kiszolgáló, adminisztratív) folyamatokra törekvés jellemzi. A dokumentumkezelés (iratkezelés, tartalommenedzsment) egy olyan, nem igazán szem előtt lévő, de nagyon fontos eszköz, amely a fenti célok eléréséhez járul hozzá.

2014. október 9. (csütörtök), A professzionális iratkezelés és irattár szakmai konferencia

Egy szakmai nap a nagyobb bevételért, a gyorsabb növekedésért és a vállalaton belüli hatékonyságért, rendért, törvényi megfelelésért.

2014. november 27. (csütörtök), Elektronikus számlázás 2015 szakmai konferencia

Jó vagy rossz, de napjainkra már mindenkinek vannak tapasztalatai az elektronikus számlával, számlázással kapcsolatban. Ugyanakkor még mindig sok a félreértés és előítélet az e-számlázás körül. Jöjjön el tisztázó, gyakorlati konferenciánkra és tudja meg első kézből, hogy mi a helyzet az e-számlázás gyakorlatában.

A tanfolyamokra történő jelentkezések alkalmával számos jogcímen érvényesíthet kedvezményeket - kérjük, amennyiben nem találja vagy nem biztos kedvezménye mértékében, érdeklődjön telefonon vagy e-mailben: Fodor Zoltán, 06/30/600 31 26, CW Akadémia mail >>>

CW Akadémia

A CW Akadémia oktatási, képzési tapasztalatai hosszú évekre tekintenek vissza: a Modern Üzleti Tudományok Főiskolájával (EDUTUS Főiskola) közösen alakítottuk ki az első, üzleti célú dokumentumkezelési tanfolyamunkat. Azóta is egyedülálló ismeretekkel rendelkezünk üzleti folyamat és adminisztráció (iratkezelés, dokumentumkezelés, ügyvitel) típusú képzések kapcsán és folyamatosan fejlesztjük a hallgatók elvárása és a piaci igények alapján.

A tanfolyamok változatlan formában még egyelőre a DWP Portál DWP Akadémia neve alatt is oktatásra kerülnek.

Az Akadémia oktatási tevékenysége során saját oktatóink mellett a szakmai partnereink szakértelmére is támaszkodunk:

Amennyiben nem talál valamilyen Ön számára fontos információt, kérjük, érdeklődjön telefonon vagy e-mailben: Fodor Zoltán, 06/30/600 31 26, CW Akadémia mail >>>

A kiscsoportos oktatás miatt a helyek száma korlátozott, jelentkezések elfogadása a beékezések sorrendjében.

További információ, kérdések, elérhetőségek
CW Akadémia
Fodor Zoltán
szakmai felelős
Telefon: 06/30/600 31 26
CW Akadémia mail

Hardverek, szoftverek, tesztek, érdekességek és színes hírek az IT világából ide kattintva!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.