Hirdetés
. Hirdetés

CW Akadémia - új tanfolyam: Digitalizálás (szkennelés) a gyakorlatban vizsgával és névjegyzékkel

|

Az üzleti dokumentumok értékét az általuk hordozott információ (számla összeg, szerződések adatai...) jelenti, ezért digitalizálásuk speciális követelményeket támaszt a szkennerekkel, illetve a szkennelési folyamattal szemben.

Hirdetés

Az üzleti dokumentumok értékét az általuk hordozott információ (számla összeg, szerződések adatai...) jelenti, ezért digitalizálásuk speciális követelményeket támaszt a szkennerekkel, illetve a szkennelési folyamattal szemben.

Hirdetés

Az üzleti dokumentumoknak megfelelő szkennelésen túl lényeges, hogy a digitalizálás általában a szervezetek fontos üzleti folyamataihoz kapcsolódnak, így az előállított képek hatékony kezelésére (felhasználás, tárolás, visszakeresés, megfelelő folyamathoz rendelés...) is különleges figyelmet kell fordítani.

A CW Akadémia új tanfolyama a résztvevőket 2014 májusában megismerteti a hatékony szkennelés mesterfogásaival. A képzés célja, hogy a résztvevők számára betekintést adjon a szkennerek gyorsan fejlődő világába és megismertessen a szkennelés költségeivel, hasznaival, szervezeti helyével, szerepével a folyamatokban, illetve a legjobb gyakorlatokkal.

A Digitalizálás (szkennelés) tanfolyam vizsgával és névjegyzékbe kerüléssel zárulhat.

CW Akadémia - Szkennelés, digitalizálás tanfolyam
CW Akadémia - Szkennelés, digitalizálás tanfolyam

Szervező

A CW Akadémia szintén évekre visszamenő tapasztalattal rendelkezik gyakorlati szakmai képzések kialakításában, megszervezésében és vizsgáztatásban. A CW Akadémia márkához kötődik az üzleti folyamat és adminisztráció szakmai ismeretek sztenderdizációja, egységesítésének elindítása, illetve a szakmai szakértők névjegyzékének kialakítása és működtetése.

Digitalizálás a gyakorlatban tanfolyam tájékoztató és jelentkezési lap igénylése: Fodor Zoltán, 06/30/600 31 26, e-mailben: CW Akadémia >>>

Képzési tematika - Digitalizálás, szkennelés a gyakorlatban tanfolyam

A szervezetek és a digitalizálás - a kritikus munkafolyamatok digitalizálási igényeinek áttekintése. Adatgyűjtési lehetőségek a tervezéshez, monitoring és visszacsatolás.
A szervezetek típusa digitalizálás szempontjából (kisiroda, iroda, munkacsoport...)
Dokumentumszkennerek jellemzői, teljes funkcionalitás - a leghasznosabb funkciók
Dokumentumszkennelési sztenderdek, elvárások (felbontás, színmélység, fájltípusok...)
A digitális képalkotás napjainkban, fejlődési irányok, mi várható a közeljövőben - és kell-e erre Önnek készülnie?
A szkennerekkel kapcsolatos hardware tudnivalók
Digitalizálás és a kapcsolódó rendszerek együttműködése - karakterfelismerés, vonalkód
Különleges szkennelési feladatok: Széles formátumú digitalizálás, műszaki dokumentációk digitalizálása, könyvdigitalizálás
Digitális dokumentumok hitelessége, archiválása
Szkennerválasztási szempontok
Felhő és mobilszkennelés - döntéshozatalnyi ismeretek
Költségek és hasznok: Támogatás a beszerzéshez és az üzemeltetéshez
A PDF formátumról részletesebben
Karakterfelismerés ismeretek, alkalmazási buktatók, sikertippek, merre tart a felismerés? Űrlap-alapvetések, feldolgozás.

A tematika a hallgatók jelzett érdeklődése alapján változhat, a jelentkezést követő visszaigazolásban küldjük a pontos tematikát.

A tanfolyam vizsgával és tanúsítvánnyal zárul és a sikeres vizsgát tevők szakmai névjegyzékbe kerülnek.

Időpont (tervezett): 2014. május 13., kedd

Hely: Canon Hungária Kft. Oktatóterme - Graphisoft Park, Záhony utca 7.

Kedvezményes ellenérték: HUF 14.900,- (+ kedvezményes vizsgadíj - HUF 5.000,- - 2014. április 14-ig) (HUF 39.000,- + 10.000,- vizsgadíj helyett)

Jelentkezzen MOST - Digitalizálás a gyakorlatban tanfolyam tájékoztató és jelentkezési lap igénylése: Fodor Zoltán, 06/30/600 31 26, e-mailben: CW Akadémia >>>

CW Akadémia
Fodor Zoltán
szakmai felelős
CW Akadémia levelezés
Telefon: 06/30/600 31 26

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.