Hirdetés
. Hirdetés

CW Akadémia - Üzleti innováció tanfolyam

|

Az üzleti innováció a modern versenyképesség kulcsa, a termékek, szolgáltatások, folyamatok létrehozásának, megújításának, a piaci elvárásokhoz történő alkalmazkodás nélkülözhetetlen eszköze.

Hirdetés

CW Akadémia – Üzleti innováció tanfolyam

A ComputerWorld InnoWorld konferenciájának résztvevői külön számára kedvezménnyel!

Az üzleti innováció a modern versenyképesség kulcsa, a termékek, szolgáltatások, folyamatok létrehozásának, megújításának, a piaci elvárásokhoz történő alkalmazkodás nélkülözhetetlen eszköze.

Hirdetés

Képzésünk Magyarország egyetlen diplomás üzleti innovációs képzésének, az EDUTUS Főiskolán (korábban Modern Üzleti Tudományok Főiskolája) induló „Üzletfejlesztési (üzleti innovációs) menedzser” akkreditált diplomás képzésének tanfolyami változata.

Innováció tanfolyam

Miért fontos a külső partnerek felé is kommunikált, "láthatóvá tett" üzleti innováció?

Az innováció egy nagyon fontos üzenet - annak a jelzése, hogy cége tudatosan készül a jövőre és ezért ott is lesz. Aki feltárja a jövő lehetőségeit, az saját magán túl képes ügyfeleit, vevőit, partnerei számára is képes csökkenteni a gazdasági túlélés vagy veszteség kockázatait.

Miért érdemes most üzleti innovációs szakértőnek lenni – cégének pedig jó fejlesztési ötletekkel és jó innovációmenedzsmenttel rendelkezni?

1. Az Európai Unió jelentős mértékben megemelte a 2014-től innovációra, üzleti innovációra,
kutatás-fejlesztésre rendelkezésre álló összegeket.
2. A magyar kormány is több pénzt irányí az innovációba, vállalkozásfejlesztésbe.
3. A fenti pénzek elnyeréséhez értelmes projektek – ehhez pedig jól működő, innovatív, ötletektől duzzadó és jó innovációmenedzsmenttel rendelkező cégek kellenek.
4. Üzleti innovációs oktatásunk segít Önnek, hogy biztonságban és jövedelmező módon eljusson a jövőbe.

Az üzleti innováció jelenti:
- új termékek bevezetését,
- új szolgáltatások létrehozását,
- új üzleti modellek kialakítását,
- a marketinginnovációkat,
- új folyamatok implementálását,
- a szervezetfejlesztést stb.

Az üzleti innováció napjainkra számos vállalkozás működésében vált elismerten meghatározó
sikertényezővé. Ez azonban nem csak a "nagyok" kiváltsága: általában is nos tendenciaként megfigyelhető, hogy a kkv-k vállalati versenyképességében is egyre fontosabb, hangsúlyosabb helyen szerepel az üzleti innováció.

A CW Akadémia az Üzletfejlesztési és Üzleti innovációs Portállal együttműködésben (www.uzletfejlesztes.hu), a Magyar Üzletfejlesztési Társaság Klaszter szakmai támogatásával elindítja Üzleti innováció tanfolyamát – vizsgalehetőséggel.

Képzésünk Magyarország egyetlen diplomás üzleti innovációs képzésének, az EDUTUS Főiskolán (korábban Modern Üzleti Tudományok Főiskolája) induló „Üzletfejlesztési menedzser” diplomás képzésének tanfolyami változata.

A sikeres vizsgát tett hallgatók szakmai névjegyzékbe kerülnek.

Tematika (Részletes tematika igénylése: Fodor Zoltán, szakmai vezető, 06/30/600 31 26, CW Akadémia mail >>>)

A tanfolyam bemutatjuk, hogy hogyan épül fel a versenyképes vállalkozás a gyakorlatban - és hogy ehhez hogyan járul hozzá az innováció, az üzleti célú újdonságok létrehozása. Elemzésre kerülnek a kritikus pontok, illetve a versenyképesség összetevői. A résztvevők átfogó képet kapnak az üzleti célú innovációról és hogy hogyan járul ez a tevékenység a sikeres, nyereséges üzlethez. Vizsgáljuk a sikeres innovációk feltételeit, hátterét: a professzionális üzleti innováció informatikai hátterét, a jogot stb. Bemutatásra kerül a magyar innovációs rendszer és pályázatai (EU-s lehetőségekkel). Gyakorlati, használható eszközt adunk hallgatóink kezébe vállalkozásuk innovációs képességének felméréséhez, auditjához.
Esettanulmányokon, példákon keresztül kerül bemutatjuk a sikeres, gyakorlatban is működő innovációt.

Részletes információkat pontos tematikával, minden szükséges tudnivalóval küldünk: Fodor Zoltán, szakmai vezető, 06/30/600 31 26, CW Akadémia mail >>>

Kinek ajánljuk

Szektortól függetlenül vállalatok, vállalkozások illetve egyéb szervezetek, üzletágak, osztályok, szakterületek üzleti teljesítményért, fejlesztésért, értékesítésért, kereskedelemért, termékfejlesztésért felelős vezetőknek-munkatársaknak vagy marketinggel megbízott munkatársainak, cégvezetőknek, ügyvezetőknek, a különböző méretű üzleti egységek (osztályok, csoportok) területeinek vezetőinek (üzletágvezetők, igazgatók, osztályvezetőknek, csoportvezetőknek) érdeklődőknek.

Következő tanfolyami időpont

A tanfolyam következő időpontja: 2014. szeptember 17., szerda

(részvételi szándékát kérjük, hogy mindenféleképp jelezze, akkor is, ha az engedélyezés/adminisztráció elhúzódik vagy az aktuális időpont nem megfelelő, mert a következő indulásnál figyelembe vesszük). A képzés megfelelő csoportlétszám esetén indul, a dátum tervezett.

Ellenérték

A tanfolyam ellenértéke: HUF 39.000,- /fő + ÁFA + HUF 10.000,- + ÁFA vizsgadíj

Az Ön kedvezményei:

1. Ingyenes előregisztráció, kedvezményes jegy

Regisztráljon ingyenesen és kötelezettség nélkül, hogy fenntartsuk a helyét! (Önnek kevesebbe kerül, mert jobban, pontosabban tudunk tervezni.) Ha most regisztrál, igényének bármikori érvényesítése esetén is csak HUF 19.900,- + ÁFA a fizetendő ellenérték (+ 5.000,- vizsgadíj - HUF 39.000,- + ÁFA + 10.000,- vizsgadíj helyett). Amennyiben Önt nem érdekli, kérjük küldje el munkatársát vagy hívja fel érintett, érdeklődő partnere figyelmét!
CW Akadémia – Üzleti innováció tanfolyam - Regisztrációs lap igénylése >>>

2. Korai jelentkező

Kedvezményes jelentkezés 2014. július 1-ig: HUF12.900,- + ÁFA a fizetendő ellenérték ((+ 5.000,- vizsgadíj - HUF 39.000,- + ÁFA + 10.000,- vizsgadíj helyett)
CW Akadémia – Üzleti innováció tanfolyam - Jelentkezési lap igénylése >>>

A ComputerWorld InnoWorld konferenciájának résztvevői számára a korai jelentkező kedvezmény a jelentkezési időszakban végig!

Elérhetőségek
Fodor Zoltán
szakmai vezető
Telefon: 06/30/600 31 26
CW Akadémia mail

Hardverek, szoftverek, tesztek, érdekességek és színes hírek az IT világából ide kattintva!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.