Hirdetés
. Hirdetés

Dell: nincs vége a Windows 7-es eszközök árusításának

|

A gyártó nem erőlteti vállalati és gamer ügyfeleire a Microsoft következő rendszerét.

Hirdetés

Amerikai testvérlapunknak nyilatkozva a Dell marketingigazgatója elárulta, hogy a Windows 8 október végi debütálása után a vállalat nem kívánja minden új számítógépét feltétlenül a redmondiak új operációs rendszerével előtelepítve árulni.


Alison Gardner tájékoztatása szerint a Windows 7 két fronton marad fontos tényező a Dellnél: egyrészt a Windows XP-ről való frissítéssel még mindig bajlódó, érintős eszközök bevezetését nem tervező nagyvállalati ügyfeleik számára mindenképp a Windows 7-et fogják javasolni, másrészt pedig a játékosoknak szánt Alienware számítógépek vásárlói is jó idei kérhetik az új helyett inkább a régi rendszer előtelepítését.


Egyelőre nem tudni, hogy az átlagos fogyasztóknak a jövőben kínálni fog-e hasonló opciót a vállalat, ám az üzleti Latitude, Precision és Optiplex termékcsaládok esetében biztosan elérhető lesz a Windows 7; a Microsoft nem akadályozza a még támogatott operációs rendszereinek árusítását.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.