Hirdetés
. Hirdetés

Diák Jogi Adatbank

|

Ingyenes jogi adatbázis szolgáltatást indított a magyar felsőoktatásban tanuló diákok és oktatók számára a CompLex jogi kiadó.

Hirdetés

Joghallgatóknak, jogi tantárgyakat tanuló diákoknak, valamint oktatóiknak hozott létre Jogi Adatbankot a CompLex Kiadó Jogi és Üzleti Tartalomszolgáltató Kft. Az ingyenes szolgáltatás több mint ötszáz jogi dokumentumot tartalmaz, az érdeklődők a tanagyagban felvetődő minden kérdésre választ találhatnak. A nappali, esti, levelező és távoktatási tagozatokon több mint 10 ezer hallgató tanul jogi ismereteket nyújtó tárgyat.

A kötelező regisztrációt követően a tanulmányok befejezéséig, de legalább egy évig korlátlanul használható az adatbázis. Egy év letelte után az újabb tanulmányi időszakra ismételt regisztrációval lehet hozzáféréshez jutni. A regisztrációhoz érvényes diákigazolvány szükséges.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.