Hirdetés
. Hirdetés

Digitális fotólabor az Epsontól

|

A düsseldorfi Drupa nyomdai szakkiállításon mutatkozik be a SureLab SL-D3000.

Hirdetés

Az Epson idén májusban mutatja be új, magas minőségű fotónyomatok előállítására képes, 6-színű kompakt digitális minilaborját. A fényes, selyemfényű és matt felületeken – akár 12 hüvelyk (30,5 cm) szélességben - minőségi nyomatokra képes eszköz fényképek, üdvözlő kártyák, meghívók, szórólapok és más promóciós nyomtatványok kivitelezésére készült.

Epson SureLab SL-D3000
Epson SureLab SL-D3000

A nyomtató alkalmazza az Epson Micro Piezo nyomtatófej és LUT technológiáit illetve eredeti tintáit, így pontos képeket készít akár 1440x1440 DPI felbontással. Az Epson UltraChrome D6 6-színű tintakészlete szélesebb színtérrel bír, mint a hagyományos ezüst-halid technológia, így a nyomtatok színei élénkebbek, életszerűbbek és a fekete árnyalatok eloszlása is kiegyensúlyozottabb.

Az SL-D3000 jelentősen kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos laborok, továbbá nincs szüksége vízre, légszűrőre vagy vegyszerekre, ezzel is kisebb a környezeti terhelése, valamint kevesebbe is kerül. Továbbá a nyomtatófej és az LUT-technológia összhangjával a tintahasználat is gazdaságosabbá vált. A csomagban megvásárolható OrderController program pedig, amely alapvető retusálási funkciókkal is bír, egyszerűvé teszi a használatba vételt. A készülék azonnal képes munkába állni, nincs ugyanis szüksége a kemikáliák felmelegítésére. A rendszeres karbantartás mindössze a felhasznált kellékanyagok cseréjét jelenti.

Relatíve kis helyet foglal és kerekekkel is ellátták. Mivel két szomszédos oldalán helyezkednek el kezelő felületei, akár sarokban is elhelyezhető. A kéttekercses modell két különböző típusú hordozó egyidejű rendelkezésre állását biztosítja; de a rendszer egytekercses konfigurációban is hozzáférhető lesz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.