Hirdetés
. Hirdetés

Digitális írástudókra van szükség

|

Háromszor többen használnak T-Mobile-os internetes szolgáltatást, mind tavaly ilyenkor - közölte a mobilszolgáltató.

Hirdetés

Winkler János, a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese a mobilszolgáltató győri sajtótájékoztatóján ismertette, hogy a tavalyi adatokhoz képest háromszor többen és közel tizenhatszor többször használják a mobilinternetet a T-Mobile-osok. A mobilszolgáltató szélessávú hálózatát 143 városban építették ki, ezzel pedig a lakosság 55 százalékát fedik le. A mobil adatátviteli hálózati fejlesztések a 3G és a HSDPA hálózatok területén is folynak.

A mobilágazatért felelős vezérigazgató-helyettes ismertette, hogy nem ért egyet a kormány az internet megadóztatását célzó terveivel. Winkler János szerint inkább abban kellene segíteni a magyar társadalmat, hogy digitálisan is írástudóak legyen. Ennek érdekében a Magyar Telekom még régóta ingyenes oktatást tart az érdeklődőknek az internet használatáról, előnyeiről - az oktatócsoport következő állomása épp Győr lesz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.