Hirdetés
. Hirdetés

Díjazták a Huaweit

|

A legjobb okostelefon kategória nyertese lett a P20 Pro.

Hirdetés

A Huawei csúcstelefonja, a P20 Pro nyerte el idén az EHA (European Hardware Association) legjobb okostelefon ("2018 Best Smartphone") díját. A technológiai szaksajtó nagyjait felvonultató zsűri az EHA történetében először a vállalat több termékét is elismerésre jelölte: a kategóriagyőztes P20 Pro mellett a legjobb okostelefon címért küzdött a Huawei tavalyi zászlóshajó terméke, a Mate 10 Pro, illetve tablet kategóriában az új Media Pad M5, a legjobb notebookok sorában pedig a Matebook X is szerepelt a finalisták között.

Hirdetés

A Huawei P20 Pro vehette át a '2018 legjobb okostelefonja' címet az idei European Hardware Awards díjkiosztón. Az EHA immár négy éve, a nemzetközi technológiai média legelismertebb szerkesztőinek segítségével 42 kategóriában díjazza az európai piacon jelenlévő legjobb elektronikus termékeket. Idén több mint száz ország újságírói adták le a voksukat az általuk legjobbnak ítélt okostelefonokra, viselhető eszközökre és PC-elemekre.

Az okostelefon kategória - mint a viadal egyik legdinamikusabban fejlődő és legversenyképesebb csoportja - további négy indulóját utasította maga mögé a Huawei P20 Pro, amely a világ első olyan okostelefonja, melyet tripla Leica kamerával és Mesterséges Intelligencia alapú processzorral szereltek fel, ezzel garantálva a tökéletes fényképezési élményt a felhasználó számára. A P20 Pro versenytársai között szerepelt a vállalat tavalyi csúcskészüléke, a Mate 10 Pro is. A táblagépeknél szintén a döntőbe jutott a Huawei Media Pad M5, míg a notebook kategóriában szintén a fináléba került a gyártó PC üzletágát erősítő Matebook X is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.