Hirdetés
. Hirdetés

Dobozolt IFS

|

Az Oracle Database Appliancere előtelepített IFS Applications segítségével időt és pénzt lehet megtakarítani, így az ügyfelek hamarabb élvezhetik az IFS Applications előnyeit.

Hirdetés

Az IFS globális ERP megoldásszállító az Oracle partnerhálózatának (Oracle PartnerNetwork, OPN) platina szintű tagja 2014. szeptember 29-én bejelentette az IFS-in-a-Box terméket. Az ügyfeleknek így kevesebb gonddal és erőforrás befektetéssel jár az IFS Applications kezdeti telepítése, hiszen Oracle Database Appliance termékre előtelepítve is hozzájuthatnak ahhoz.

Hirdetés

Az IFS-in-a-Box megérkezését követően az ügyfelek beépíthetik az Oracle Database Appliancet meglévő rack szekrényükbe a többi szerver közé és elindíthatják a telepítést az egyik előtelepített sablon alapján. Az IFS-in-a-Box vonzó megoldás azon vállalatok számára, amelyek az IFS Applications felhasználószám és kapacitás igényének növekedésével terveznek, ugyanakkor alacsonyan kívánják tartani a teljes tulajdonlási költséget, mert a termék könnyedén bővíthető további processzorokkal és memóriával. A megoldás alkalmas olyan vállalatok számára is, amelyek magas rendelkezésre állású IT környezeteket üzemeltetnek, mert az IFS-in-a-Box konfigurálható hibatűrő módon is.

Dan Matthews, az IFS technológiai igazgatója az IFS-in-a-Box telepítésének egyszerűségével kapcsolatban a következőket mondta: „Az Oracle jó gyakorlatokon alapuló sablonokat nyújt magas rendelkezésre állású környezetekhez, így lényegesen rövidebb idő alatt telepíthetők és konfigurálhatók fürtözött adatbázis környezetek, például Oracle adatbázis fürtözött háttértárral az IFS Applicatonshöz. Az alkalmazás és terhelésoptimalizáló szerver környezetek is rövidebb idő alatt telepíthetők.” A megállapítások az Oracle skóciai Linlithgowban található megoldásközpontjában végzett teszt telepítések és konfigurációk eredményeiből származnak IFS Applications 8 SP2-t Oracle Database Appliance hardveren futtatva.

 

Az IFS Applications elérhető Oracle Database Appliance terméken előtelepítve. További információért kérjük kattintson ide.

Az Oracle Open World résztvevői további információért 2014. szeptember 29. és október 2. között San Franciscoban meglátogathatták az IFS standját (#515) a Moscone Center South Halljában.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.