Hirdetés
. Hirdetés

Dolgoznak az Android leváltásán

|

Meg akarja szüntetni a Google-től való függését a Facebook.

Hirdetés

Hirdetés

A The Information értesülései szerint a Facebook saját operációs rendszert fejleszt annak érdekében, hogy megszüntesse a vállalat függőségét a Google-féle Androidtól, A munkát Mark Lucovsky irányítja, aki korábban a Microsoftnál részt vett a Windows NT operációs rendszer fejlesztésében.

A Facebook Oculus és Portal eszközei jelenleg az Android egy módosított változatát használják. A Facebook kiterjesztett és virtuális valóság technológiáinak feljesztését irányító egyik vezető, Ficus Kirkpatrick szerint lehetséges, hogy a Facebook jövőbeli hardvereszközei nem a Google szoftverét futtatják majd, ami csökkenteni fogja, vagy teljesen megszünteti a Google felügyeletét a Facebook hardverei felett.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.