Hirdetés
. Hirdetés

Dróncsapás a német autópályán

|

Majdnem katasztrófát okozott egy távirányítható kütyü.

Hirdetés

Egy alacsonyan szálló, távirányítású repülő szerkezet csapódott egy autó szélvédőjének a németországi A40-es autópályán - közölték csütörtökön a német hatóságok.

Hirdetés

A sofőr a Dortmund közelében fekvő Bochum-Wattenscheid településhez vezető lehajtónál készült elhagyni az autópályát, amikor a fehér drón hirtelen megjelent a semmiből, és a járműnek ütközött. A mindössze negyven centiméter átmérőjű szerkezet visszapattant az autó szélvédőjéről. A 47 éves, bochumi sofőr azonnal megállt, és a megrongálódott, repülésre immár alkalmatlan szerkezetet járműve mögött találta meg - közölte a helyi rendőrség.

Az incidens a rendőrség beszámolója szerint még vasárnap este történt. A hatóságok a közlekedés veszélyeztetése miatt indítottak eljárást, és keresik a drón irányítóját.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.