Hirdetés
. Hirdetés

Drónüzlet nyílik Budapesten

|

A DJI, a polgári drón és légi képalkotó technológiák vezető gyártója április 7-én, szombaton megnyitja Budapesten hivatalos márkakereskedését, amely Magyarország első és egyetlen hivatalos DJI márkakereskedelmi üzlete lesz.

Hirdetés

Az új, közel 90 négyzetméteres, a Duna Tower irodaház aljában (1138 Budapest, Népfürdő utca 22.) található üzlet a DJI prémium márka-élményével várja a vásárlókat.

Hirdetés

A márkakereskedésben a DJI teljes portfóliója megtekinthető és megvásárolható - beleértve a közelmúltban megjelent DJI Mavic Air-t, a Magyarországon most debütáló DJI Osmo Mobile 2-t és Ryze Robotics Tello-t, amely kiváló szórakozást nyújt fiatalok és idősebbek számára egyaránt. A látogatók a DJI Goggles szemüvegen keresztül, DJI Phantom és DJI Mavic drónokkal tapasztalhatják meg a repülés legszórakoztatóbb és leginkább magával ragadó élményét.

A hivatásos operatőröket és nagyvállalati ügyfeleket a DJI legújabb professzionális eszközei, a Zenmuse sorozatú kamerák, Inspire 2, valamint Matrice légi platformok várják.

A hivatalos DJI márkakereskedés fotós workshopok és New Pilot Experience élményprogramok tárházaként is szolgál a jövőben. A DJI piacvezető légi technológiáinak adoptálása előtt álló cégek számára egyedi konzultációs lehetőségeket kínál a márkakereskedés szakértő gárdája, legyen a megkeresés kapcsán szó felügyeletről, felmérésről, mezőgazdaságról vagy filmiparról.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.