Hirdetés
. Hirdetés

Dugig van filmes kalózappokkal a Windows Áruház

|

A Microsoft nemrég harcot hirdetett az illegális streamelés ellen. Ideje, hogy saját alkalmazás-boltjában is körülnézzen!

Hirdetés

As utóbbi néhány évben felvirágzott a filmek, tévéműsorok streamelése az interneten. A feketepiac is ráugrott a témára, és bár a filmipar nagy erőket mozgósított a jogosulatlan Kodi bővítmények és a streamelő kalózhelyek ellen, elkerülte a figyelmét egy olyan forrás, amelyhez milliónyi felhasználó fér hozzá: a Windows Áruház!

Ha átböngésszük a legnépszerűbb ingyenes appok listáját, számos olyat találunk, ami sikerfilmeket kínál, nyilvánvalóan feketén. És ha mélyebbre ásunk a kínálatban, ezernyi hasonlóval találkozunk!

Legtöbbjük PC-n, mobilon és Xboxon egyaránt fut, és nevük (Free Movies HD, Free Movies Online 2020, FreeFlix HQ stb.) arról árulkodik, hogy fejlesztőik nem is akarják titkolni, mire valók. Sőt, hirdetéseket is megjelenítenek, amelyekhez a Microsoft saját hirdetési platformján keresztül jutnak.

Idén a Microsoft megállapodást kötött több nagy jogdíj-tulajdonossal a Bing keresőben megjelenő, kalózhelyekre utaló találatok visszaszorítására. Itt az ideje, hogy a cég saját alkalmazásboltjában is végezzen egy kis takarítást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.