Hirdetés
. Hirdetés

E-Ink-gyártót venne az Amazon

|

A Samsung tervei nem váltak be a Liqavistával, ezért inkább megválnának tőle.

Hirdetés

Kevésbé ismert erről az oldaláról a Samsung, de van egy kisebb üzletága, amely az E-Ink kijelzők gyártásával foglalkozik. A koreaiak a holland Liqavistával végzik az elektronikus tintával működő megjelenítők előállítását, azonban korántsem úgy, ahogyan azt korábban elképzelték.

A Samsung egyik szóvivője arról beszélt, hogy a gyártó meglehetősen elégedetlen az eddigi eredményekkel, és teljesen másra számított a Liqavistával kapcsolatban. Meg kell jegyezni, hogy a Samsungnak eleve nehéz dolga volt, hiszen az E Ink Corp. gyakorlatilag monopolhelyzetben van a szektorban.

A koreaiak végül úgy döntöttek, átadnák az Amazonnak ezt az üzletágukat, valamivel kevesebb, mint 100 millió dollárért. Mindez az Amazon esetében jól jönne a következő Kindle olvasók fejlesztéséhez, és talán még a monokróm tabletekhez is. A Samsung korábban a könyvolvasók mellett más eszközökben is hasznosítani szerette volna a technológiát, azonban úgy tűnik, maradnak az OLED, az AMOLED és az LCD mellett.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.