Hirdetés
. Hirdetés

E-útdíj hírportál

|

A közösségből nyeri ki az információt, ezáltal közvetlenül segíti a fuvarozókat az utdijhirek.hu.

Hirdetés

Új forrásból tájékozódhatnak az e-útdíjak ügyéről a közúti fuvarozással foglalkozó vállalkozók, a hatóságok és a szállítmányozásban érintettek. Az utdijhirek.hu hírportál a friss információk mellett gyakorlati segítséget is nyújt az átálláshoz, az oldal szakértői egyéni kérdésekre, problémákra is gyors válaszokat ígérnek.

 

Naprakész, hiteles információkkal igyekszik segíteni a fuvarozókat az e-útdíjra átállásban a június 10-én indult utdijhirek.hu hírportál – nyilatkozta az új online médium főszerkesztője. Szabó Mónika hangsúlyozta, az oldalon a szakértőkkel, illetve a szállítmányozó vállalkozások, közhivatalok képviselőivel készült interjúk mellett a portálon keresztül segítség is kérhető, valamint az érintettek közvetlenül is tapasztalatokat cserélhetnek. Az utdijhirek.hu révén a közúti áruszállítás szervezésében dolgozó különböző szereplők között teljes körű információáramlás kezdődhet – mutatott rá a vezető.

Szabó Mónika szerint fontos volt, hogy egy szakszerű, minden fél álláspontját bemutató oldalt indítsanak, ahol szakértői vélemények, valamint a kérdésekre adható hiteles válaszok jelenhessenek meg. Július 1-étől ugyanis számtalan problémát vet fel a magyar főutakon és gyorsforgalmi utakon a 3,5 tonnánál nagyobb súlyú teherjárművek útdíjfizetési kötelezettsége. A változás mintegy 200 ezer hazai teherautót érint, ebből szakértők szerint 170 ezer járműnek nem lesz zökkenőmentes eleget tenni az összesen 6531 kilométernyi útszakaszra érvényes fizetési előírásnak – vetíti előre a vezető.

A gyakorlati tanácsok mellett az utdijhirek.hu oldalon egy átfogó jogszabálygyűjtemény is elérhető, de össze is foglaljuk a törvény, rendelet, vagy határozat lényegét – hangoztatta a főszerkesztő.

Az utdijhirek.hu-t a Gold Communications médiaszolgáltató hozta létre és üzemelteti. A szerkesztőség várja minden érintett magánszemély, vállalkozás és szervezet hozzászólását, véleményét és kérdéseit az e-útdíjfizetés témakörében.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.