Hirdetés
. Hirdetés

E-VPN szolgáltatást indított a GTS

|

Ethernet VPN (E-VPN) néven új szolgáltatással lépett piacra a GTS Central Europe infrastruktúra alapú távközlési- és adatközponti szolgáltató. A nagy mennyiségű adat átvitelére alkalmas vállalati hálózatok iránt egyre növekszik az igény, a cég erre kívánt válaszolni az új szolgáltatás elindításával.

Hirdetés

A Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Lengyelországban és Romániában egységes GTS Ethernet platformon elérhető E-VPN lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy közép-európai érdekeltségeik között egyszerű és költséghatékony módon létesítsenek adatkapcsolatot.

Az újdonság ideális megoldás azon vállalatok számára, akik több telephelyet összekapcsoló adathálózatukat jelentős befektetési költség nélkül szeretnék tovább bővíteni. Az Ethernet megoldások egyszerűségük, elfogadottságuk, skálázhatóságuk és akár 1 Gbps sávszélességet is biztosítani képes rugalmasságuk révén lehetőséget kínálnak a vállalatok számára, hogy adat-, hang- és videoszolgáltatásokat biztosító céges hálózataikat a lehető leghatékonyabb módon fejlesszék tovább.

A szolgáltatás az alábbi két típusban érhető el:
Ethernet Private LAN (EP-LAN) - port alapú megoldás, amely nagyfokú transzparenciát biztosít a layer-2 protokollok teljes körű átvitele és ellenőrzése érdekében.
Ethernet Virtual Private LAN (EVP-LAN) - port és VLAN alapú megoldás, amely úgy konfigurálható, hogy több Ethernet virtuális áramkört támogasson egyetlen porton keresztül.

?Az E-VPN megoldások tökéletes alternatívái az IP alapú magánhálózatoknak, ráadásul további előnyük a rövidebb válaszidő és nagyobb sávszélesség-kínálat" - mondta el Ignacio Irurita, a GTS Central Europe műszaki igazgatója.

A szolgáltatás hozzáférési technológiák széles választékával - például optikai, mikrohullámú vagy réz alapú kapcsolattal -, valamint különböző szolgáltatási szintekkel (Service Level Agreement, SLA) és hálózatmonitorozással kombinálható, ami a lehető legoptimálisabb megoldást nyújtja városi és nagy kiterjedésű adatátviteli hálózatokhoz, alkalmazásokhoz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.