Hirdetés
. Hirdetés

Egekben a Huawei mobileladásai

|

A cég egyik vezetője szerint elképzelhető, hogy idén negyedmilliárd mobilt sikerül eladniuk.

Hirdetés

Hirdetés

Október végén a Huawei bejelentette, hogy kétszázmillió okostelefont adott el a világon, és év végére ez a szám elérheti akár a 250 milliót is.

Kevin Ho, aki a cégnél a mobilok gyártásáért felelős elnök, egy interjúban elmondta, hogy a Huawei Mate 30 sorozatokból idén több, mint tízmillió darab találhat gazdára (ebben a számban a 4G és 5G  változat egyaránt benne van).

A Huawei azt is bejelentette, hogy 2019. harmadik negyedévében az előző év azonos időszakához képest 26 százalékkal nőttek az eladásai.

A kínai gyártó szerint idén már október 22-én elérték a 200 milliós eladási értéket: múlt évben ezt az eladási számot csak 64 nappal később sikerült teljesíteniük.

Kevin Ho egyébként úgy becsüli, hogy idén legalább 240 millió mobilt fognak értékesíteni, de egyáltalán nem tartja kizártnak a rekordot jelentő negyedmilliárdos eladási szám elérését sem.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.