Hirdetés
. Hirdetés

Egy bankkártya mind fölött

|

A Dynamics plasztik eszköze képes egyszerre több kártya feladatát is ellátni.

Hirdetés

Hitelkártya, bankkártya, internetkártya, prémium pontgyűjtő kártya - csupa olyan plasztik eszköz, amely ott sorakozik a pénztárcánkban, egyre nagyobb területet foglalva el. A Dynamics Inc. ennek felismerésére egy olyan kreditkártyát alkotott, amely képes mindegyik fent említett funkciót egyszerre ellátni.

 



Card 2.0 megoldásukat már például az amerikai Citibank is bevezette ügyfeleinél, mivel a kártya képes felülírni az azonosításra szolgáló mágnes csíkot, attól függően, hogy a felhasználó azt éppen miként akarja használni, Azaz ha a bankkártyájára van szüksége, akkor a Card 2.0 azzá alakul át, míg például tankolásnál visszaváltozik pontgyűjtő kártyává.

 



A vezérlés érdekében a kártya elemmel működik, amelynek élettartama átlagosan négy év. A megfelelő védelem érdekében vízálló, sőt PIN-es azonosítás is elhelyezhető rajta.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.