Hirdetés
. Hirdetés

Egy hasznos Firefox újítás

|

A Content Graph kikerüli a keresőket, és releváns weboldalakat ajánl.

Hirdetés

Egy új kezdeményezést jelentett be a Mozilla, amely a Firefox-felhasználókat releváns webhelyekre kalauzolja a keresőmotorok igénybevétele nélkül. A Content Graph elnevezésű projektet a fejlesztőcég egyik vezetője, Nick Nguyen a böngésző "továbbfejlesztett előre gombjaként" jellemezte. Máshol a web ajánlórendszereként hivatkozott az újításra, amely többek között a böngészési előzmények és a felhasználók földrajzi helyének segítségével próbálja meghatározni a Firefoxot futtatók következő lépéseit. Más technológiai cégek, többek között az Apple, a Facebook és a Google még ambiciózusabb előrejelző eszközök fejlesztésén dolgoznak, amelyek nagy mennyiségű adaton és mesterséges intelligencia technológián alapulnak.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.