Hirdetés
. Hirdetés

Egy hét múlva itt az iPad 3

|

Az Apple szokásához híven az utolsó pillanatig várt a sajtómeghívók kiküldésével. Az újságírókhoz és bloggerekhez eljuttatott dokumentum tanúsága szerint valószínű, hogy a teljesen gombmentes új táblagép nagy felbontású Retina kijelzőt kapott.

Hirdetés

Az Apple szerdán – ahogy az várható volt, alig egy hét fórral – küldte ki az iPad legújabb, harmadik változatának bemutatójára szóló meghívókat a kiválasztott újságíróknak és bloggereknek. A cég március hetedikén, a San Francisco-i Yerba Buena művészeti központban mutatja be az új tabletet: ott, és az évnek azon a napján, ahol és amikor az eredeti iPadet és az iPad 2-t is leleplezték.

Annak ellenére, hogy a gyártó a rá jellemző titoktartással kezelte az új eszközzel kapcsolatos információkat, többen is jó közelítéssel saccolták meg a várva várt sajtótájékoztató időpontját. Köztük az iMore.com szerkesztője: a lap már február közepén a március hetedikei dátumról írt.

„Van valamink, amit látnotok kell. És meg is kell érintenetek” - írta hagyományosan titokzatos hangvételű sajtómeghívójában az Apple. Az újságírókhoz eljuttatott levél hátterében egy tabletről készült fotó részlete látható; ha hihetünk a képnek, az iPad 3-ból teljesen kihagyták a hagyományos gombokat. Mi több: egyes bloggerek szerint a kép azt is bizonyítja, hogy az új eszköz az iPhone 4-ben debütált nagy felbontású Retina kijelzőt is megkapta.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.