Hirdetés
. Hirdetés

Egy hétig ingyen telefonálhatnak külföldre a hazai viberezők

|

Az egyedülálló projektben kizárólag a több millió magyarországi felhasználó vehet részt.

Hirdetés

A Viber, amely 754 millió egyedi felhasználóval a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása, különleges promóciót indít a már meglévő 2,7 millió, illetve a frissen csatlakozó magyarországi felhasználói számára. Június 20-án déltől június 27-ig kizárólag a magyar telefonszámmal regisztrált Viber-felhasználók a világ 100 országának bármely mobil- vagy vezetékes telefonszámát korlátlanul és teljesen ingyen hívhatják a Viber Out segítségével.

Több mint 33 millió közép-kelet-európai felhasználójával a Viber meghatározó szereplő az üzenetküldő szolgáltatások piacán. Itthon több mint 2,7 millióan használják az alkalmazást hang- és üzenetküldésre, valamint hang- és videohívásokra. A magyar felhasználók csak idén májusban 14 millió hívást kezdeményeztek az alkalmazásból, ami közel 100 millió percnyi kapcsolatot jelentett családdal, barátokkal vagy éppen üzleti partnerekkel. A magyar felhasználók a múlt hónapban összesen 890 millió üzenetet küldtek hazai és a világ távoli pontjain élő ismerőseiknek.

Magyarországot, mint a Viber közép-kelet-európai régiójának meghatározó, és egyik legdinamikusabban bővülő célpiacát választotta a vállalat a mostani, egyedülálló promóciója helyszínéül. A magyar felhasználók június 20-án déltől egész héten ingyen próbálhatják ki a Viber Out szolgáltatást, azaz hívhatnak a világ szinte bármely pontján mobil- és vezetékes telefonszámot, bármilyen iOS, Android és Windows-okostelefonról, Windows PC-ről és Mac-ről. Ingyen hívhatók az Egyesült Államok, Kanada és Ausztrália, Románia, Szlovákia vagy Szerbia, illetve további 94 ország telefonszámai, csupán az alkalmazásra és internetkapcsolatra - mobilinternetre vagy Wi-Fi hálózatra - van szükség.

"Magyarország az egyik legaktívabb piacunk a régióban, a mostani különleges promócióval ezt szeretnénk megköszönni az összes itteni felhasználónknak, és arra ösztönözni a még nem Viberező mintegy 7 millió magyart, hogy próbálja ki az alkalmazás különféle szolgáltatásait, amelyek megkönnyítik a kapcsolattartást szeretteikkel. A különleges, kizárólag a héten érvényes lehetőséget, vagyis a világ összes mobil- és vezetékes számának ingyenes elérését a cég történetében most először kínáljuk fel. Minden új és már korábban - magyarországi telefonszámmal - regisztrált felhasználónk egy héten keresztül bárkit felhívhat a világ 100 országában, anélkül, hogy egy forintot is fizetnie kellene ezért" - mondta Atanas Raykov, a Viber közép-kelet-európai vezérigazgatója, a telekommunikációs partneri együttműködésért felelős globális vezetője.

"A Viber a kiemelkedő felhasználói élmény iránti elkötelezettsége arra ösztönöz minket, hogy még többet adjunk felhasználóinknak" - tette hozzá Raykov. "A közép-kelet-európai régió fontos a Viber számára, Magyarország pedig az innováció egyik központjként kiemelt figyelmet kap tőlünk. A Viber korlátlan kapcsolati lehetőségeit ezért is itt mutatjuk be" - mondta Raykov. A felhasználók teljes biztonsága érdekében a Viber nemrég vezette be a teljes end-to-end titkosítást minden platformján a beszélgetésekre és a hanghívásokra is, valamint bemutatta a rejtett üzenetek (Hidden Chats) lehetőségét.

A Viber több mint 33 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik Közép-Kelet-Európában, a teljes lakosságra vetítve ezzel a régió az alkalmazás egyik legjobban teljesítő és leggyorsabban növekedő területe. A magyar felhasználók számára elérhető különleges Viber-promóció június 27-én délelőtt 11:59-ig tart.

Széles felhasználói bázisának köszönhetően, a Viber kulcsszerepet játszik az online közösségek kialakításában, hiszen lehetőséget ad a barátok és családtagok közötti személyes, biztonságos és kifejező kommunikációra. A Viber platformján emellett a közéleti szereplők, márkák és egyéb szervezetek is hatékonyan léphetnek kapcsolatba követőikkel, ezt a célt szolgálják a Viber Nyilvános Csevegései (Public Chat), illetve a világszerte népszerű matricagyűjtemények, amelyek a Viber Matrica Áruházban érhetők el. A magyar felhasználók több mint 40 millió matricát küldenek egymásnak havonta beszélgetéseik során, a hatékony célzott kommunikáció eszközeként.

Magyarországi látogatása során Raykov a trendalkotó szereplőkkel és innovatív vállalatokkal tárgyal stratégiai szövetségekről, amelyek segítségével a Viber partnereinek széles ökoszisztémáját, illetve az app jelentős számú magyarországi, közép-kelet-európai és nemzetközi felhasználóját érhetik el. A nemzetközi közösségi tér kulcsszereplőjeként a Viber hatékony megoldásokat nyújt a közös érdeklődésen alapuló, országos és régiós közösségek kiépítéséhez és a fontos fogyasztói csoportok eléréséhez, a személyes kapcsolatokat és a gazdasági növekedést építő platformként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.