Hirdetés
. Hirdetés

Egy nap alatt SAP

|

Itt az SAP vállalatirányítási rendszerének egynapos bevezetési csomagja.

Hirdetés

Az egynapos bevezetési modellek már bizonyítottak a világ 43 országában: a 20 000 SAP Business One ügyfél kb. 5%-a ezt a módszert választotta üzleti folyamatainak támogatására.

Az átlagos 4-30 napos bevezetési idő és ennek megfelelő implementációs költségek lecsökkentését az tette lehetővé, hogy az eddigi, különböző igények alapján történő testreszabás mellett kialakításra került ez az előredefiniált működésű csomag. Ezzel azt a -az SAP számításai szerint- 20 000 magyar kisvállalatot célozza meg az új modell, ahol a cégek belső folyamatai nem specializáltak.

A telepítést követő esetleges beállításokat a felhasználó tudja elvégezni a rendszerhez adott kézikönyv alapján. A vállalat méretének növekedéséből fakadó további igények megjelenésekor pedig SAP partnercég bevonásával további testreszabást végezhetnek el.

Az SAP Business One „dobozos" megoldásának bevezetése, mely tartalmazza a licenc díjat, felhasználói kézikönyvet, valamint az első év támogatási (support) szolgáltatását 690 000 Ft+Áfa összegért elérhető az SAP partnerhálózat egyes tagjain keresztül.

„Magyarországon ezzel azon kisvállalatok ERP igénye válhat valóra, akik korábban nem érhették el az SAP esetenként több millió forintos befektetést igénylő megoldását. Ez az SAP válasza a kkv-kat különösen nehéz helyzetbe hozó pénzügyi válságra"-mondta Kézdy Gergely, az SAP channel managere az első referenciaügyfélnél tartott éles indulást követően.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.