Hirdetés
. Hirdetés

Egy terabájtot tárol a Toshiba új 3D flash chipje

|

Eközben a Foxxcon és más gyártók megpróbálnak többségi részesedést szerezni a Toshiba memóriagyártó üzletágában.

Hirdetés

A Toshiba szállítani kezdi a harmadik generációs 3D NAND flash chipjeit, amelyek 64 rétegűek, és 65 százalékkal nagyobb tárkapacitással bírnak, mint a korábbi, 48 rétegű nemzedék.

Az új technológia 1 terabájtos SSD chipek gyártását teszi majd lehetővé a gyártó szerint, amelyek 2017 második felében kerülhetnek forgalomba.

A NAND flash technológiát az 1980-as években kifejlesztő Toshiba januárban bejelentette, hogy memóriagyártó üzletágát - amely a 3D BiCS technológiát is tartalmazza - részben el fogja adni.

A vevő a Western Digital lehetne, amellyel a Toshiba már működtet közös gyárat, például Japánban, Yokkaichi városában a Fab 2-t.

A memória-üzletág kiszervezése a Toshiba Memory Corporation nevű cégbe felgyorsítaná a döntéshozatal folyamatát, és a befektető pénzforrásai is előmozdítanák a gyártást.

Egyelőre azonban bizonytalan, hogy ki fogja megszerezni a Toshiba memória-üzletágának a részét, mivel a Foxconn, a Micron és a SK Hynix is ajánlatot adott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.