Hirdetés
. Hirdetés

Egy új kereső megmondja, melyik filmben viselt Sir Sean Connery piros alsógatyát

|

A whatismymovie.com több, mint ezer szempont szerint osztályozza a mozikat. Bár nem tökéletes, sok fejtöréstől megszabadít, ha egy régi film címét keressük.

Hirdetés

"Melyik is volt az a film, amiben az a jóképű fazon szerepelt? Benne volt az a nő is, tudod, meg az rossz arcú csóka, aki mindig gonoszakat játszik..."

Mindannyian ismerjük az ilyesfajta társalgásokat. A rossz hír, hogy erre a kérdésre még az új mozikereső, a whatismymovie.com sem tud értelmes választ adni. Viszont a jó hír, hogy ha egy kicsit pontosabbak vagyunk, és beírjuk mondjuk azt, hogy "Harrison Ford repülőgépen", sok más mellett biztosan megkapjuk "Az elnök különgépe" című thrillert.

A keresőhely egy új platformtechnológiára épül, amelyet egy finn fejlesztő, a Valossa dolgozott ki. A fejlesztő szerint több, mint ezer szempont (helyek, tárgyak, témák) alapján képes keresni, és a cég arra szeretné rávenni vele a tartalom- és szolgáltatásellátókat, hogy ezen a platformon integrálják tartalmaikat. Persze nem merő jótékonyságból: a Valossa azt reméli, hogyha a fogyasztók gyorsan megtalálják a kedvükre való filmet, könnyebben rávehetők lesznek az online kölcsönzésre és a streamelésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.