Hirdetés
. Hirdetés

Egyes AMD processzorú gépekre nem települ a Windows 10 frissítése

|

Régi, nem kompatibilis RAID vezérlők okozzák a problémát.

Hirdetés

Hirdetés

Megerősítette a Microsoft, hogy a bizonyos AMD RAID vezérlőket használó számítógépekre nem lehet telepíteni a Windows 10 operációs rendszer legújabb May 2019 Update változatát. A megjelenő hibaüzenet azt közli, hogy az AMD Ryzen™ vagy AMD Ryzen™ Threadripper™ processzort SATA vagy NVMe RAID módban konfigurálták, és a telepített vezérlő stabilitási problémákat okoz a Windows.

Egész pontosan a 9.2.0.105-ösnél régebbi AMD RAID vezérlők esetében lép fel a probléma, ezt kell frissíteni ahhoz, hogy tovább lehessen fejleszteni a legfrissebb Windows 10 kiadásra. A Microsoft egyelőre nem blokkolja az elavult vezérlőt használó PC-ket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.