Hirdetés
. Hirdetés

Egyesült a UPC és a Monortel

|

Az elmúlt időszak integrációs folyamatainak lezárásaképpen egyesült a Monor Telefon Társaság és a UPC Magyarország.

Hirdetés

Közös külföldi tulajdonosa, a Liberty Global révén a két hazai távközlési vállalat már egy évtizede azonos cégcsoportba tartozik. Az elmúlt években fokozatos integráción mentek keresztül annak érdekében, hogy a UPC jobban támaszkodhasson a Monortel hagyományos távközlési szakértelmére, az MTT pedig jobban kamatoztathassa a nemzetközi háttérrel rendelkező UPC-csoporthoz való tartozását.

A szervezeti egységesítést követően idén március végén a két cég közösen újította meg arculatát, és a Monortel felvette a upc telekom márkanevet. A folyamat lezárása a mostani cégösszeolvadás, amelynek eredményeként a két vállalat jogilag is egységessé válik.

A jövőben a Monor Telefon Társaság ennek megfelelően szerződésein, különböző nyomtatványain és számláin is UPC Magyarország Kft. néven szerepel majd. A Pest megye délkeleti részén, a monori központú 29-es körzetben nyújtott upc telekom tv, telefon, internet ADSL, internet dial-up, valamint az országos hatókörű telefon, upc direct műholdas televíziós, CPS (EcoTel) és üzleti szolgáltatásokat július 1-jétől változatlan tartalommal és feltételekkel, teljes körű jogutódlással a UPC Magyarország Kft. biztosítja tovább.

Az alkalmazott technológiák különbségei miatt az egyes szolgáltatási területeken továbbra is az adott (kábeles vagy rézérpáras telefonhálózati) infrastruktúrán biztosítható vezetékes szolgáltatások maradnak elérhetők.

Mivel az összeolvadás jogfolytonosan történik, minden beszállítói és előfizetői szerződés, tartozás és követelés, amely fennállt a Monor Telefon Társaság Kft.-vel szemben, hatályban marad, de immár a UPC Magyarország Kft.-t kötelezi vagy jogosítja. A 29-es körzet ügyfélszolgálati irodái az összeolvadást követően is megmaradnak, sőt a hálózat egy újabb irodával bővül Gyálon.

A telefonos ügyfélközpont elérhetősége 1229-ről 1429-re változik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.