Hirdetés
. Hirdetés

Egymillió megabájt adatforgalmat ad ügyfeleinek a Vodafone

|

A mobilinternet egyre fontosabb mindannyiunk életében. Ezért most a Vodafone 1 millió MB adatforgalmat ad az első három hónapra minden új lakossági és üzleti Red előfizetőnek, valamint azoknak, akik megújítják Red előfizetésüket, jelentette be a Vodafone.

Hirdetés

"A Vodafone hosszú évek óta folyamatosan a piaci változások élén jár. A Red ügyfelek élvezhették először a korlátlan beszélgetések és a korlátlan SMS-küldés lehetőségét, majd a Red EU szolgáltatással elsőként biztosítottuk ügyfeleinknek, hogy az EU területén is ugyanúgy használhassák mobiltelefonjukat, mint itthon" - mondta Carra Anita, a Vodafone Magyarország Lakossági Szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese. "Tudjuk, hogy ügyfeleink egy jelentős részének az adat a legfontosabb, így az adatmilliomos opcióval új ügyfeleink belénk fektetett bizalmát és meglévő ügyfeleink hűségét szeretnénk meghálálni."

A Red előfizetésüket 2 évvel meghosszabbító és az új 2 éves hűségidejű Red előfizetést kötő ügyfelek számára a szerződéskötéstől automatikusan jár az adatmilliomos opció, amit a díjmentes Vodafone EU Roamingnak köszönhetően akár az Unió területén is használhatnak.

 

A Vodafone természetesen meglévő, hűséges Redes ügyfeleiről sem feledkezik meg. Ők az aktiválástól számított 30 napig vehetik igénybe az 1 millió megabájtos keretet, amelyet az Online Ügyfélszolgálat 'Te ajánlatod' fülén érhetnek el.

Az adatmilliomos opció visszavonásig érvényes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.