Hirdetés
. Hirdetés

Egyre mélyebb a Kodak verme

|

A csődvédelem alatt álló cég a szabadalmaival próbál meg nyerészkedni. Egyelőre sikertelenül.

Hirdetés

A nehéz napokat megélő Kodak még 2010 januárjában indított szabadalmi keresetet az Apple és a Research in Motion ellen, mivel azok szerinte megsértették a 6.292.218-as szabadalmukat, mely az LCD-n még fényképezés előtti, előnézeti képmegjelenítést írja le.

 

 

Az Egyesült Államok Nemzetközi Kereskedelmi Bizottságának előzetes döntése alapján azonban nem jár a Kodaknak kártérítés, illetve egészen pontosan a  szabadalom sértés tényét megállapították, ám egyúttal megállapították, hogy a vitatott szabadalom érvénytelen. Habár ez egy előzetes döntés, ám a jelek szerint e téren méretesebb vagyonra nem számíthat a cég.

A témáról bővebben a Computerworld hírében olvashat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.