Hirdetés
. Hirdetés

Egyre mohóbbá válik a Windows 10

|

Legalább 32 gigabájt háttérterületet igényel az operációs rendszer legújabb kiadása.

Hirdetés

Hirdetés

Közzétette a Windows 10 májusban megjelenő funkciófrissítésének (May 2019 Update) minimális hardverkövetelményeit a Microsoft, mely szerint a kiadás (mind a 32, mind a 64 bites verzió) futtatásához legalább 32 gigabájt háttértár-területre van szükség.

A Windows 10 operációs rendszer korábbi változatai esetében ez az érték még 16 gigabájt volt a 32 bites és 20 gigabájt a 64 bites verzió esetében. A többi rendszerkövetelmény változatlan maradt.

A legújabb Windows 10 végleges változatát már megkapták a tesztelőprogramban résztvevő felhasználók, ha minden rendben megy, a nagyközönség számára egy egyhónapos próbaidőszak után válik hozzáférhetővé a rendszer.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.