Hirdetés
. Hirdetés

Egyre több óriásnyomtató kell

|

A nagyformátumú nyomtatók eladásai rekordmértékű növekedést mutatnak.

Hirdetés

Furcsa módon úgy tűnik, hogy a nagyformátumú nyomtatók piaca többé nincs kihalóban, sőt. Ami azt illeti, négy év óta először igen komoly növekedésnek néz elébe a szektor. Az emelkedés olyan nagy mértékű lehet, hogy éves összehasonlításban rekordot dönt. 

Hirdetés

Legutóbb a piac 2010. negyedik negyedévében tudott növekedést felmutatni, de akkor is csak az amerikai és a japán régiók teljesítménye miatt. Az elemzők most úgy gondolják, hogy bár a nagyformátumú nyomtatók piaca bár most is teljes, az eco-solvent kategóriában és a fejlődő piacokon komoly lehetőségek rejlenek. 

A szakértők azt várják, hogy a gyártók számos új eszközt mutatnak be ebben a kategóriában, és ez nagyon jövedelmező is lesz a számukra. Az idei második negyedévben a piac még 4,2 százalékos visszaesést mutatott, de nem sokkal később már 5 és 4,2 százalékkal nőtt Amerikában és Japánban is. A számok várhatóan tovább javulnak az év hátralévő részében. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.