Hirdetés
. Hirdetés

Egységesíti mobil termékkínálatát a Fujitsu

|

Globálisan Lifebook néven kerülnek forgalomba a noteszgépek, egyúttal minőségi felső-közép kategóriás kínálatra vált a Fujitsu Technology Solutions, a Fujitsu Siemens Amilo és Esprimo termékvonalak pedig kifutnak. Beindul a végfelhasználók számára ingyen szervizt biztosító hazai Fészek program is.

Hirdetés

A Fujitsu Technology Solutions Kft. először mutatta be a magyar piacon bevezetésre kerülő egységesített LIFEBOOK portfólióját. A japán gyártó a Lifebook noteszgép sorozattal jobb minőséget és szolgáltatásokat ígér a középkategóriában. Az új sorozat piacra lépésével megszűnik a Fujitsu Siemens Computers és a Fujitsu termékek kínálatának párhuzamossága, csak az egységes Lifebook portfólió lesz hozzáférhető. Elbúcsúzik az alsóbb árkategóriában ismert Amilo és hamarosan az Esprimo Mobile márkanév is.

Más célközönség, más szolgáltatások

?Az új portfolióhoz tartozó mobil PC-kkel a Fujitsu a tudatos magyar vásárlóknak kínál kimagasló minőséget megfizethető áron, a prémium kategóriában pedig piaci pozícióinak jelentős erősítését célozza meg" - mondta sajtótájékoztatón Poros Gábor, a Fujitsu Technology Solutions Kft. ügyvezető igazgatója. A budapesti Lexus szalonban megrendezett eseményen az ügyvezető kiemelte a Fujitsu elkötelezettségét a környezetkímélő, energia-hatékony technológiák iránt, amely az informatikában éppoly fontos, mint az autóiparban. Ezt alátámasztotta a helyszínen bemutatott, a ?Green Technology" szellemében fejlesztett és gyártott 9 noteszgéppel, amelyek között egy világújdonságot: az első és egyetlen 13,3" forgatható kijelzős T900-ast és a különleges, mozgó alkatrész nélkül épített, víz- és ütésálló Teampad 700-at ismertetett.

 

 

A LIFEBOOK sorozat minden tagját egységesen Japánban fejlesztik. Az általános és a professzionális noteszgépek egységesen 3 év garanciával kerülnek hazánkban forgalomba, a professzionális készülékekhez további két év garanciaidő-hosszabbítás vásárolható. A noteszgépek alkalmasak mobil szélessáv beépítésére, megtalálható bennük az Anti Theft Protection biztonsági rendszer előkészítése (azaz ez modelltől függően illetve ugrade révén elérhető). A bemutatott Lifebook modellek majd mindegyike Intel Capella platformon, 64-bites Windows 7 operációs rendszerrel működik.

Novotny Dénes termékmenedzser kiemelte az új modellekben általánosan 40 százalékkal megnövelt akkumulátoros üzemidőt és az új Intel Core i7, i5, i3 processzorait. A moduláris felépítés lehetővé teszi, hogy az optikai meghajtó helyére második akkumulátor kerüljön, amely jelentősen megnöveli az üzemidőt. Az ECO gomb bekapcsolásával tovább csökkenthető az energiafelhasználás a nem használt portok kikapcsolása által.

Néhány különlegesség a kínálatból

A Lifebook T sorozat kijelzője két irányban forgatható. Széles látókörű, kiemelkedő fényerejű LED kijelzője érzékeli a külső fényt és így segíti elő a szabadban történő munkavégzést. Teljesítményét az Intel vPro-technológájú i7, illetve i5 processzorai biztosítják. Súlya mindössze 1,8 kilogramm.

A Lifebook E780 kimagasló teljesítményt nyújt Intel Core i7/i5/i3 processzoraival, 15,6" kijelzője választható HD, vagy HD+ felbontásban. A noteszgép moduláris felépítése lehetővé teszi második akkumulátor elhelyezését, amivel az üzemidő extrém hosszúságúra, akár 18 órára növelhető.

A Lifebook P770 csúcsminőséget nyújt kis, kiválóan látható képet adó 12,1" méretű kijelzőjével és minden létező lehetőséget megad a mobil munkavégzéshez. Ehhez beépített Wlan-n, Bluetooth, beágyazott 3G és webkamera áll rendelkezésre. A mindössze 1,4 kg súlyú noteszgép akár 8 óráig használható külső táp nélkül, mivel alacsony fogyasztású nagy teljesítményű Intel Core i7 processzorral és kisebb fogyasztású SSD-vel építik.

Ipari jellegű különlegesség a Teampad 700-as, mely az egészségügyben, a kereskedelemben, a biztosító társaságoknál és a szolgáltató vállalatoknál változó helyszíneken dolgozó szakemberek munkaeszköze. Az egy kilogrammnál könnyebb érintőképernyős eszköz a legnagyobb kihívást jelentő környezetben is biztonsággal használható, mozgó alkatrész híján ellenáll az ütésnek és nem zavarja működését az sem, ha víz éri. A folyamatos munkavégzést a beépített Bluetooth, Wlan és az akár 6 órás akkumulátor-üzemidő garantálja. A készülék a Windows XP Embedded (beágyazott rendszerekhez készült) változatát futtatja, melynek támogatási ciklusa 5 évvel túllép a normál XP operációs rendszerén.

Fészek hűségprogram

Bevezeti a Fujitsu hazai, speciális Fészek hűségprogramját. Ennek keretében a vásárlók igényelhetnek egy Fészek kártyát, minek révén - bizonyos mennyiségű support pont erejéig - ingyenesen vehetnek igénybe olyan szerviz szolgáltatásokat (telepítés, beállítás, vírusírtás vagy mentés), melyekért a szervizben amúgy fizetniük kellene. A program ingyenes szolgáltatásokhoz juttatja a vásárlókat és ily módon ismertebbé teszi a cég szerviz szolgáltatásait is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.