Hirdetés
. Hirdetés

Egyszerű VR kamera YouTube videókhoz

|

A Lenovo új eszköze már a YouTube új VR180 formátumához készült. Amatőröknek szánják, a kezelése gyerekjáték.

Hirdetés

A virtuális valóság (VR) nagyszerű technika, de mivel a nézők csak a 360 fokos látótér körülbelül felét tudják átlátni, az anyag egy része kárba vész. Ezért találta ki a YouTube a VR180 formátumot, ami felére vágja a VR világot, és kidobja, amit a legtöbben úgysem látnak belőle.

Most pedig - a Google partnerei közül elsőként - a Lenovo már be is jelentette a maga VR180 kameráját. Az eszköz elfér a zsebünkben, így gyakorlatilag bárhol, bármikor használatba vehetjük.

Panoráma-felvételeket is készíthetünk vele, és streamelhetünk is VR180 formátumban. Az eszköz támogatja a sztereoszkopikus nézetet, így felvételeknek mélységük lesz, nem hatnak kétdimenziósan.

A Lenovo olyan amatőröknek szánja az új VR kamerát, akik mindennapi életük  izgalmas pillanatait akarják megörökíteni, ezért a kezelés tekintetében maximális egyszerűségre törekedett.

A Google az LG-vel és a Yivel is megállapodott további VR 180 kamerákról. A cég számára legfontosabb szempont a kompatibilitás, tehát hogy a felvételek mindenfajta headseten zökkenőmentesen fussanak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.