Hirdetés
. Hirdetés

Együttműködik az OTP és a Nemzeti mobilfizetési Zrt.

|

A Nemzeti Mobilfizetési Rendszer megvalósításának fontos részét képezi a Nemzeti Mobilfizetési Zrt., és az OTP Bank között született szakmai partnerségre és a közszolgáltatások minőségét javító mobilfizetési megoldások fejlesztésére irányuló együttműködési megállapodás.

Hirdetés

A közszolgáltatások készpénzkímélő, felhasználóbarát fizetési lehetőségeit országosan egységes platformon keresztül biztosító Nemzeti Mobilfizetési Zrt., és a legnagyobb hazai hitelintézet együttműködése ugyanis az egyik stratégiai pillérét képezi az idén induló Nemzeti Mobilfizetési Rendszer okostelefonok térhódításával lépést tartó, bankkártya alapú szolgáltatásai fejlesztésének.

Hirdetés

A megállapodás részeként a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és az OTP Bank áttekintik a vállalataiknál keletkező, a mobilfizetés szempontjából releváns információkat és kialakítják közös és kölcsönös felhasználásuk módjait, valamint együttműködnek abban is, hogy egységes tartalmú, a mobilfizetés időszaki eredményeit bemutató kommunikációs anyagok kerüljenek publikálásra.

A különféle közszolgáltatásokhoz kapcsolódó mobilfizetési termékek tartalmát és formáját közös munkacsoport keretében határozzák meg, feldolgozzák a közös munka során keletkező infomációkat, illetve javaslatokat fogalmaznak meg és projekt terveket készítenek elő a megállapodásban megfogalmazott célok elérése érdekében.

 

„Örömmel kötöttük meg az OTP Bankkal azt a megállapodást, melynek keretében lehetőségünk nyílik a legnagyobb hazai hitelintézettel partnerségi kapcsolat kialakítására. Társaságunk az elmúlt hónapokban megkezdte a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer stratégiájának kialakítását, amelynek megvalósításába az OTP Bankon kívül más együttműködő feleket is be kívánunk vonni. A Nemzeti Mobilfizetési Rendszer első körben a közlekedéshez kapcsolódó közszolgáltatások mobilfizetését biztosítja országosan egységes platformon keresztül, így közeli terveink között szerepel a közösségi közlekedés mobilfizetésének megvalósítása is, amely a felhasználók számára nemzetközi mércével nézve is egyedülálló megoldást fog kínálni a magyarországi készpénzkímélő fizetési megoldások terén” – nyilatkozta Veres Mihály, a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. vezérigazgatója.

Hardverek, szoftverek, tesztek, érdekességek és színes hírek az IT világából ide kattintva!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.