Hirdetés
. Hirdetés

Ekkor frissülnek a Huawei-mobilok az Android 10-re

|

Több mint 30 Huawei és Honor márkájú mobil kapja majd meg a legújabb Android végleges változatát az elkövetkező hónapokban.

Hirdetés

Hirdetés

Közzétette a Huawei, hogy okostelefonjai mikor kapják meg az Android 10 operációs rendszerre épülő EMUI 10 végleges változatát. Kezdi a sort a szeptember 19-én debütáló Mate 30. Novemberben kapja meg a legújabb Androidot a P30 és P30 Pro, majd az év utolsó hónapjában jönnek a Mate 20, a Mate 20 Pro, a Mate 20 RS, a Mate 20X, a Honor 20, a Honor View 20 és a Honor 20 Pro modellek.

2020 márciusában lesz esedékes a P30 Lite, a P20 sorozat és a Mate 10 sorozat frissítése. A többi frissítésre kijelölt okostelefon (összesen több mint 30 készülék) upgrade-je a tervek szerint 2020 második negyedévében történik meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.