Hirdetés
. Hirdetés

Elektromos jármű-hajtások a Siemens fókuszában

|

A Siemens még erőteljesebben halad előre az e-mobility üzleti területén, és kétszámjegyű euro-millió értékben invesztál egy új épületbe és termelő üzembe erlangeni telephelyén.

Hirdetés

A Frauenauracher Straße 85 alatt jelenleg építik az Inside e-Car üzleti egység számára az új gyártócsarnokot és az irodaházat. Utóbbi a nemzetközi felállású business unit főhadiszállásaként is fog funkcionálni. A gyártócsarnokban 1200 m² területen fognak e-járművekhez invertereket előállítani - ezek a villamos hajtásláncok kulcsfontosságú komponensei. További 1200 m²-en fejlesztést, laborokat és vizsgáló padokat helyeznek majd el.

Hirdetés

„Ezzel a beruházással következetesen bővítjük elkötelezettségünket az e-mobilitás területén, és egyesítjük idevágó kompetenciáinkat. Ily módon összekapcsoljuk az ipari és gépkocsi-felhasználásra szánt inverterek fejlesztését és gyártását" - jelentette ki Jörg Grotendorst, az Inside e-Car üzleti egység vezetője. „Az új épületben össze tudjuk hozni azokat a teameket, amelyek eddig egyéb telephelyeken szétszórva dolgoztak. Ezzel a Bad Neustadt an der Saale telephelyen folyó motorfejlesztést és -gyártást követjük mintaként Erlangenben az e-autó-inverterek összevont fejlesztésében és gyártásában".

Az új inverter-művet, ahol a k+f területen 50 munkatárs fog dolgozni, már 2014 áprilisában üzembe kell állítani. A kétemeletes irodaépületnek 2015 elejére kell elkészülnie, 350 munkatárs számára elegendő hellyel.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.