Hirdetés
. Hirdetés

Elektronikus számlázás 2014 konferencia és tanfolyam a CW Akadémián

|

Jöjjön el a CW Akadémia tisztázó, gyakorlati konferenciájára és tudja meg, hogy mi a helyzet az e-számlázás gyakorlatában és nézze meg, hogy mi várható a közelebbi jövőben, mi befolyásolja majd az Ön vállalkozását is. Most vizsgázhat is tanfolyamunkon!

Hirdetés

Elektronikus számlázás a gyakorlatban konferencia és tanfolyam

Elektronikus számlázás 2014 – a gyakorlat tapasztalatai és újdonságai szakmai konferencia – az IBM Magyarország és a Papírmentes Koalíció szakmai támogatásával. Szakmai partner DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál.

Hirdetés

Elektronikus számlázás 2014 konferencia

Jó vagy rossz, de napjainkra már mindenkinek vannak tapasztalatai az elektronikus számlával, számlázással kapcsolatban. Ugyanakkor még mindig sok a félreértés és előítélet az e-számlázás körül. Jöjjön el a CW Akadémia tisztázó, gyakorlati konferenciájára és tudja meg, hogy mi a helyzet az e-számlázás gyakorlatában és nézze meg, hogy mi várható a közelebbi jövőben, mi befolyásolja majd az Ön vállalkozását is.

E-számlázás
E-számlázás

Most megtudhatja, hogy milyen tapasztalataik vannak másoknak: hol vannak a buktatók (és kerülje el őket) és melyek a sikeres bevezetés tényezői, hogy mások hogyan működtetik sikeresen rendszerüket.

Nálunk először ismerkedhet meg a Számlaközpont fejlesztésével, amely a cég szerint a beérkezett, papír alapú bizonylatokat egyetlen szkennelés után, bármelyik munkatárs beavatkozása nélkül elektronizálja, hitelesíti és kereshetővé teszi, majd szövegbányászati módszerek segítségével azokból automatikusan adatbázist épít. Jelentkezzen KEDVEZMÉNNYEL most!

Időpont: 2014. június 17., kedd

Helyszín: Budapest, IBM Magyarország Kft., Infopark, 1117 Budapest, Neumann János utca 1. (Az adottságból fakadóan a helyek száma korlátozott, jelentkezések elfogadása a beérkezés sorrendjében – köszönjük megértésüket.)

A kedvezményes részvételi díj: HUF 19.900,- + ÁFA (HUF 39.000,- + ÁFA helyett – 2014. június 7., 24 h óráig beérkező jelentkezésekre – kérjük a jelentkezési lapon feltüntetni: CW-7!)

A kedvezményes részvételi díj – 2014. június 11., 24 h-ig: HUF 24.900,- + ÁFA (HUF 39.000,- + ÁFA helyett – kérjük a jelentkezési lapon feltüntetni: CW-8!)

Elektronikus számlázás tanfolyam konferenciánk résztvevőinek

Ha igazán érdeklődik: tegyen vizsgát és kerüljön be szakmai névjegyzékbe - Elektronikus számlázás tanfolyam minden konferencia-résztvevő számára kedvezményes részvételi díj: HUF 4.900,- + ÁFA + 5.000,- + ÁFA vizsgadíj (HUF 39.000,- + ÁFA + 10.000,- + ÁFA vizsgadíj helyett. (Tanfolyam időpont: 2014. július 15.) Kérjük jelölje a tanfolyami igényét a jelentkezési lapon!

A részvételi díj tartalmazza: egész napos ellátás, egy éves Üzleti folyamat és adminisztráció Magazin digitális előfizetés, előadók, trénerek prezentációi.

A részvételi díjról kiállított számlán az ellátás költségét külön tételként tüntetjük fel!

Jelentkezzen MOST kedvezménnyel! Elektronikus számlázás 2014 szakmai konferencia – Jelentkezési lap >>>

PROGRAM

9.30 Bevezető, köszöntő
Előadó: Fodor Zoltán, DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál, szakmai igazgató

9.40 Egy szexi E-számlázás tanfolyam: "Összességében nagyon jók a tapasztalataim a tanfolyammal kapcsolatban. A vizsgatétel pedig izgalmassá és hitelesebbé is tette az oktatást." A Computerworld – DWP Üzleti folyamat Portál képzésének kétéves tapasztalatai és jövőre vonatkozó tervei
Előadó: Fodor Zoltán, DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál, szakmai igazgató

9.40 Az elektronikus számlázáshoz szükséges infrastruktúra (kibocsátás és befogadás) – minimális költség, maximális törvényi megfelelés és a kézzelfogható hasznok - És mennyi az annyi – mennyibe, mibe kerül ez a szervezetnek? (anyagi és nem anyagi infrastruktúra, szakértelem....) És mi a kimutatható haszon?
Előadó: Szabó Zoltán, Netlock Kft. – Az első hitelesítés szolgáltató

10.10 Számlázunk és félünk
Előadó: Ruszin Zsolt, FairConto Zrt. igazgató, Magyar Könyvelők Országos Egyesületet alelnök

10.40 Világújdonság mutatkozik be – Könnyítsük meg a vállalatok életét: papírszámlából elektronikus adat automatikusan
Előadó: Szőnyi György, értékesítési igazgató, Számlaközpont Zrt.

11.10 Miért csak a számlám elektronikus? - Folyamatmenedzsment és elektronikus dokumentumkezelés a gyakorlatban
Előadó: Rigó László, fejlesztési vezető, MultiSoft Kft.

11.40 A felhasználó szemével: Hogyan hozzuk meg az elektroniksu számlázás bevezetésére vonatkozó döntésünket? - Kiinduló állapot, elemzés, a legfontosabb szempontok
Előadó: Ádám Szilvia, a Rail Cargo Hungaria Zrt. kereskedelmi koordináció szakértője

12.10 Ebéd

13.00 Változások, jogszabály, elmélet, gyakorlat, ellenőrzés – Mit is nevezünk elektronikus számlának 2014-ben, milyen lehetőségeket nyit meg a jogszabályi változás? Elektronikus számlázás kialakult gyakorlata és buktatói
Előadó: Czöndör Szabolcs- osztályvezető; NAV, KMRI Elektronikus Kereskedelem Ellenőrzési Osztály

13.30 Változások, jogszabály, elmélet, gyakorlat, ellenőrzés - Új adatszolgáltatási előírások, Elektronikus számla befogadása, Változások az elektronikus számla befogadásában
Előadó: Czöndör Szabolcs- osztályvezető; NAV, KMRI Elektronikus Kereskedelem Ellenőrzési Osztály

14.00 Változások, jogszabály, elmélet, gyakorlat, ellenőrzés - A számlázás jogszabályi változásai, Elektronikus számlázás 2014-es szabályozása
Előadó: Czöndör Szabolcs- osztályvezető; NAV, KMRI Elektronikus Kereskedelem Ellenőrzési Osztály

14.30 Változások, jogszabály, elmélet, gyakorlat, ellenőrzés – Kontírozási tapasztalatok a NAV szemszögéből
Előadó: Czöndör Szabolcs- osztályvezető; NAV, KMRI Elektronikus Kereskedelem Ellenőrzési Osztály

15.00 Változások, jogszabály, elmélet, gyakorlat, ellenőrzés - Az elektronikus számla tárolása, A papíralapú dokumentumok digitális megőrzésének új szabályai, E-számla és archiválás
Előadó: Czöndör Szabolcs- osztályvezető; NAV, KMRI Elektronikus Kereskedelem Ellenőrzési Osztály

15.30 Változások, jogszabály, elmélet, gyakorlat, ellenőrzés - Adóhivatali gyakorlat változása, Ellenőrzés a gyakorlatban, ellenőrzési tapasztalatok, Elektronikus számla adóigazgatási azonosítása
Előadó: Czöndör Szabolcs- osztályvezető; NAV, KMRI Elektronikus Kereskedelem Ellenőrzési Osztály

Jelentkezzen MOST kedvezménnyel! Elektronikus számlázás 2014 szakmai konferencia – Jelentkezési lap >>>

A rajtunk kívülálló okok miatti, vagy a konferencia hatékonysága miatt végrehajtott változtatások jogát az érintettek tájékoztatása mellett fenntartjuk – köszönjük!

Kérdés, kapcsolat, visszajelzés
CW Akadémia
Fodor Zoltán
szakmai igazgató
CW Akadémia mail >>>
06/30/600 31 26

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.