Hirdetés
. Hirdetés

Elérhető a Live Messenger 8.5 béta

|

Elindult a Messenger 8.5 bétájának tesztelése. A szoftver egy kérdőív kitöltése után bárki számára letölthető.

Hirdetés

Kezdetét vette a Windows Live Messenger legújabb 8.5-ös verziójának tesztidőszaka. A tesztelésre bárki jelentkezhet, ehhez csupán egy rövid kérdőívet kell kitölteni, Majd annak kedvező elbírálása után tölthető le és próbálható ki a szoftver. A nagyszámú érdeklődőnek köszönhetően az elbírálás akár 1-2 napot is igénybe vehet, ám a helyesen kitöltött adatlap esetén garantáltan megkapjuk a programot.

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint, jelen állapotban nem tartalmaz túlzott újításokat a szoftver, ezek közül a fontosabbak a következők: Vistához igazított megjelenés és szorosabb együttműködés a Windows Live OneCare szolgáltatással.

A Windows Portál szerint a kibocsátás a Microsoft majdani Windows Live Suite szolgáltatáscsomagjának egyik első lépése lehet, amely egyben tartalmazna azonnali üzenetküldőt (Live Messenger), levelezőt (Live Hotmail), és blogszerkesztőt (Live Writer).A magyar Windows Portál ennek kapcsán arról értekezik, hogy a kibocsátás a Microsoft új Windows Live Suite A Portál szerint a csomag létjogosultságát - bár hivatalosan nincsen szó ilyesmiről - alátámaszthatja, hogy a Windows Live Messenger 8.5 Beta az MSN Messenger korábbi gyakorlatától eltérően egy "Windows Live" nevű mappa "Messenger" alkönyvtárába települ, illetve a Start menüben is saját "Windows Live" mappába kerül. Maga a telepítő is a "WLSuite.exe" nevet használja, és a Live Messenger alkalmazásban már egy ideje fellelhetők a Windows Live Hotmail és a Windows Live Spaces közösségi oldalak megnyitására szolgáló gombok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.