Hirdetés
. Hirdetés

Elérhető a Windows Live Mail bétája

|

Az utóbbi időben belehúzott a Microsoft: egyre több, készülőben lévő Live szolgáltatását nyitja meg a közönség előtt, hogy a teszteléssel segítsék a fejlesztési munkálatokat. Most a Live Mail került sorra.

Hirdetés

A publikus béta változat támogatja a Firefox böngészőt is, ráadásul a legtöbb beépítésre kerülő új funkció is kipróbálható már. Ilyen a kontaktok "fogd és dobd" módszerrel történő rendezése, az aláírások csatolása, és az általános teljesítmény-növekedés is, ami főleg a sebességre volt jó hatással. Emellett talán a legfontosabb, hogy mostantól ingyen két gigabájt tárhelyet kap minden felhasználó - nem szabad azonban elfelejteni, hogy a Google Mail most már ennél is nagyobb tárkapacitással csalogatja a felhasználókat, viszont a Gmail még mindig meghívásos alapon működik.

A Live Mail szolgáltatásra az ideas.live.com weboldalon lehet jelentkezni. A regisztrációhoz csak egy hotmail.com címre lesz szükség, de ha már van, az is megteszi.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.