Hirdetés
. Hirdetés

Elevator Pitch döntő és Geek konferencia

|

Nagy a nyüzsgés a hazai startupok háza táján, a következő hetekben több rendezvény is nagyszerű lehetőséget kínál a networkölésre, tanulásra.

Hirdetés

A kicsit borongós tavasz és nyár eleji időszak a szokásos uborkaszezon helyett nagyszerű startup versenyeket és konferenciákat ígér a webes fejlesztőknek, kreatív vállalkozóknak.

Az elkövetkező hetekben több rendezvényen is érdemes megfordulni azoknak, akik szeretnének sikeresebbek lenni, üzleti kapcsolatokat építeni, vagy befektetőt keresni. Az egyik ilyen lehetőség pont a jövő héten adódik, amikor is egy öthetes rendezvény sorozat döntőjén eldől, hogy ki juthat el 4 hétre Silicon Valleybe az Elevator Pitch Competition győzteseként.

EPC IV. Forduló - Interjúk from Enterprising Culture on Vimeo.



Az EPC versenyein résztvevő 25 pályázó 2 perces bemutatkozója egyébként sokak számára lehet tanulságos, a rendezvény oldalán közzétett videókból számos tapasztalat szerezhető meg, azoknak is akik nem tudtak részt venni az eseményen.

A döntőre a Ybl Palotában kerül sor, szerdán délután 5 órai kezdettel.

Jönnek a Csehek…
Két hét múlva, június 15-én a legnagyobb cseh fejlesztői konferencia – a Webexpo – szakemberei érkeznek meg Budapestre a „Geeks on the road” rendezvény ötödik állomása ként. A délután kezdődő fejlesztői konferencia ingyenes, de az üzleti – network alkalmat is kínáló esti rendezvény belépő önköltségi áron kínál lehetőséget a projekteknek és a befektetőknek a kötetlen ismerkedésre.

A Drezda, Berlin, Wroclaw, Pozsony, Budapest útirányú fejlesztői roadshow 16-án ér véget Bécsben. A budapesti esemény helyszínéül a Profi Power Lövőház utcai székháza szolgál.      

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.