Hirdetés
. Hirdetés

Elhagyja Ballmer a Microsoftot

|

A vezérigazgatói szék után most az igazgatótanácsban betöltött helyét is otthagyja.

Hirdetés

Hat hónappal az után, hogy átadta a stafétabotot Satya Nadellának a korábbi Microsoft vezér – sűrű programjára valamint a cég új vezetése iránt érzett bizalmára hivatkozva – kiszáll az igazgatótanácsból is.

Hirdetés

Ballmer kedden írt levelet utódjának, amiben beszámolt döntéséről. Mint írja, az utóbbi időben rengeteg dolga volt különösen saját kosárlabdacsapatával és oktatási feladataival. Épp ezért úgy véli, nem érdemes továbbra is a tanácsban maradnia. Hozzátette, tökéletesen megbízik az új vezetésben és úgy véli a Microsoft jó úton jár irányításuk alatt.

 

Nadella azonnal válaszolt, megköszönve Ballmernek az együtt töltött időt és a sok tanácsot, amit tőle kapott. „A vezetésed alatt olyan hihetetlen alapot fektettünk le, amire tovább lehet építkezni” – írta Nadella. „Noha az ötleteid és a vezetésed hiányozni fog, megértem és támogatom a döntésedet” – tette hozzá.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.