Hirdetés
. Hirdetés

Elképesztő sebességgel töltődik az Oppo új mobilja

|

A Reno Ace akkumulátora öt perc alatt két órás működésre elég energiát szív magában, és fél óra alatt eléri a teljes feltöltöttséget.

Hirdetés

Hirdetés

Az Oppo bejelentette a Reno termékcsalád legújabb tagját, a Reno Ace-t. Az új mobil több szempontból is a csúcsot jelenti, bár megítélését természetesen befolyásolja, hogy miként viszonyulunk a kijelző bemetszéséhez.

Az eszköz meglehetősen hasonlít a leányvállalat, a OnePlus kiváló új 7T-jéhez. A processzora egy Snapdragon 855 Plus, a kijelzője 20:9 arányú, 6,5 hüvelykes, 1080p képernyő egy kis esőcsepp alakú bemetszéssel, és 90 hertzes képfrissítési frekvenciával, a kamerarendszer pedig a Sony 48 megapixeles IMX586 szenzora köré épül.

A Reno Ace azonban egy negyedik kamerát is kapott monokróm érzékelővel, a RAM-ja pedig 12 gigabájtos. Emellett egészen páratlan szolgáltatása a villámgyors töltés. A mobil 4000 mAh-s kétcellás telepe fél óra alatt töltődik nulláról 100 százalékra, és már öt perces töltéssel két órás használati időt biztosít.  Az Oppo szerint a Reno Ace  65 wattos töltője a a GaN technológiának köszönhetően a legkisebb a piacon.

Az új csúcsmobil először Kínában jön ki, és háromezer jüanba (körülbelül 420 dollárba) fog kerülni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.