Hirdetés
. Hirdetés

Elkészült a legújabb Windows 10-frissítés

|

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, az operációs rendszer 19H2 kódnevű változata a November 2019 Update nevet kapta.

Hirdetés

Hirdetés

Nem igazán sieti el a Microsoft a 1909-es verziószámú, idén őszi frissítés kiadását. A verziószám szeptemberre utal, azonban a hivatalos elnevezés alapján most már biztos, hogy a szoftver csak novemberben jön ki. Meg nem erősített hírek szerint november 12-én, az a havi frissítőkedden jelenhet meg.

Egyelőre az Insider tesztelőprogram útvesztőiben bolyong a szoftver: Brandon LeBlanc, az Insider programért felelős Microsoft-vezető szerint a Windows 10 18363.418-as (végsőnek minősített) buildjét jelenleg a program Release Preview körének felhasználói tesztelik. 

Mint már korábban többször írtunk róla, a November 2019 Update inkább tekinthető szervizcsomagnak, mint egy nagyszabású frissítésnek a kevés új funkció miatt. A jelentősebb újdonságokat a jövő tavasszal esedékes 20H1 kódnevű kiadásra tartogatja a Microsoft. A szervizcsomag minősítést támasztja alá, hogy a November 2019 Update állítólag egyszerű kumulatív frissítésként fog érkezni a számítógépekre.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.